Un abonament complet pentru un zambet perfect (P)

Un abonament complet pentru un zambet perfect (P)
De Sărbători trebuie să arăţi perfect, iar un look perfect începe cu zâmbetul. Pentru a avea grijă de dantura ta, specialiştii de la Team Dental Clinic au conceput un abonament complet pentru ca apropiaţii tăi să se îndrăgostească de zâmbetul tău.


Campania „Un abonament complet pentru un zâmbet sănătos” iniţiată de cei de la Team Dental Clinic îşi propune să informeze, responsabilizeze şi să ofere soluţii tuturor celor interesaţi de propria îngrijire orală.

Abonamentul conceput de Team Dental Clinic include toate procedurile necesare pentru ca voi să ajungeţi să aveţi un zâmbet perfect. Abonamentul are o durată de un an şi include următoarele proceduri: două consultaţii, două radiografii, un plan de tratament, tratarea a cinci obturaţii simple, două igienizări şi două periaje.

Pentru că se apropie Sărbătorile, iar voi vă gândiţi la cei dragi, puteţi face cadou acest abonament apropiaţilor. Mai multe detalii despre Team Dental Clinic, dar şi despre „Abonamentul complet pentru un zâmbet sănătos” găsiţi aici.
Regulament de plasare a anunturilor