Timisorenii, indemnati sa alerge pentru a ajuta orfanii din Valea Plopului

De A.P.
Timisorenii, indemnati sa alerge pentru a ajuta orfanii din Valea Plopului
“Mişcă-te spre o faptă bună!” este îndemnul iniţiatorilor sesiunilor de jogging în grup din Timişoara, reunite sub denumirea “Alergotura”, care şi-au propus să întindă o mână de ajutor celor 350 de copii îngrijiţi la Valea Plopului, într-un orfelinat ce funcţionează doar pe bază de donaţii. Toţi cei care doresc să le facă o bucurie micuţilor pot participa, pe 9 octombrie, la un maraton organizat simultan la Timişoara şi la Bucureşti.

Din 28 mai 2011, atunci când s-a dat startul primei ture de jogging în grup la Timişoara, și până azi, zeci de oameni au parcurs sute de kilometri și s-au motivat reciproc pentru a duce o viață mai sănătoasă. Acum, oamenii din spatele “Alergotura” și-au propus să inițieze o campanie prin care să ofere doritorilor posibilitatea de a transforma plăcerea de a face mișcare într-o bucurie adusă unor copilaşi care au nevoie de ajutor.

„Îmi doresc ca prin acest eveniment să ajutăm și să facem cât mai cunoscută povestea unui român ce a făcut un lucru remarcabil”, spune Cătălin Petru, inițiatorul “Alergotura”.

Este vorba despre părintele Tănase, cel care ghidează în fiecare zi pașii a peste 350 de copii, la mănăstirea din Valea Plopului, către o viață plină de respect și bunătate. El a decis să salveze copii pe care părinții îi abandonează după naștere, ridicând un orfelinat care funcționează doar pe bază de donații. Fiecare zi este pentru el o nouă provocare: să găsească resursele necesare pentru a oferi copiilor un mediu adecvat, în care să crească, să se dezvolte și să învețe, să-i hrănească și să se îngrijească că duc o viață îndestulată.

Astfel, cu prilejul maratonului din 9 octombrie, “Alergotura” oferă posibilitatea ca oricine să se alăture campaniei și să facă o faptă bună, achitând taxa de înscriere şi, astfel, donând o sumă de bani către orfelinat. Alergătorii sunt încurajați să se înscrie la evenimentele de alergare (5, 10, 20 sau 40 de kilometri), iar cei care nu sunt pasionaţi de jogging pot face donaţii pentru a sprijini orfelinatul.

Detalii complete despre sesiunile de alergare din 9 octombrie şi formulare de înscriere, precum şi informaţii suplimentare pot fi găsite pe site-ul alergotura.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor