Terapia OHT – Intinerire si preventie

Reactualizat la:
Terapia OHT – Intinerire si preventie
ADVERTORIAL. Pe masura ce imbatranim suntem predispusi la afectiuni precum hipertensiunea arteriala, boli reumatice, boli neurodegenerative (Parkinson, Alzheimer), scaderea imunitatii sau cancer. Toate aceste afectiuni au o relatie directa cu scaderea rezervelor de oxigen din organism. In concluzie, cresterea aportului de oxigen la nivel celular prin ozonoterapie si mai exact prin tehnica OHT (autohemoterapia majora) ajuta la prevenirea acestor afectiuni si bineinteles, la tratarea lor cu success.

A fost demonstrat ca ozonoterapia are un puternic efect in procesele anti-aging si poate aduce un plus de energie pacientului, o senzatie de reintinerire atat fizica cat si psihica.

Aerul din munti da energie si buna dispozitie efectul datorandu-se ozonului, gaz cu miros specific pe care-l putem simti mai ales in zilele de vara, dupa o ploaie cu descarcari electrice. Ozonul este gazul care intretine viata pe pamant, stratul de ozon constituind un filtru natural care absoarbe cea mai mare parte a radiatiilor ultraviolete, periculoase pentru organismele vii. Folosit in anumite concentratii, ozonul protejeaza de actiunea unor factori nocivi care duc la imbatranire si aparitia unor boli. In combinatie cu oxigenul, acest gaz vital constituie baza unei terapii nemedicamentoase revolutionare, cu efecte dovedite in tratarea multor boli, dar si in cosmetica, in tratamentele anti-age, intr-un cuvant “OZONOTERAPIA”

Terapia OHT este o metoda revolutionara de rejuvenare a intregului organism, cu un efect spectaculos asupra pielii, organelor si a sangelui. Actionand din interior spre exterior terapia este cu rezultate de lunga durata . Intr- o singura sedinta de terapie OHT se curata, se detoxifiaza si se imbogateste cu ozon o cantitate de 2 litri de sange. Costul unei sedinte de OHT este de circa 500 lei.

Sangele este amestecat cu o cantitate egala de ozon de o anumita concentratie, dupa care este reperfuzat pacientului. Procedura este nedureroasa, nu prezinta niciun risc pentru pacient si dureaza circa o ora. Autohemoterapia majora este recomandata in afectiuni cu caracter mai grav (boli cardiovasculare, boli autoimune, afectiuni hepatice) in tratamentul anti age-ing dar si ca tratament preventiv. In utilizarea ozonului ca preventie se recomanda o sedinta in fiecare luna pentru a curata sistematic si periodic sangele, astfel boala nu se poate instala. Atunci cand tratam o afectiune cronica se recomanda 5 sedinte de autohemoterapie, cate una pe saptamana.

OZONOTERAPIA – trateaza si previne

In general, ozonoterapia e recomandata atunci cand tratamentul obisnuit, de lunga durata, nu da rezultate. In cazul afectiunilor cardiovasculare (ateroscleroza, cardiopatia ischemica, hipertensiunea arteriala, arterita, afectiunile venelor) ozonoterapia are in primul rand rol preventiv. Amestecul de ozon si oxigen are capacitatea de a ameliora circulatia periferica capilara, are efect vasodilatator, restabileste functia de transport a oxigenului, scade colesterolul si glicemia, reduce valorile presiunii arteriale.

dreamstime_m_21440289

OZONOTERAPIA – frumusete si tinerete

In domeniul cosmeticii, ozonoterapia este cunoscuta pentru minunatele ei efecte de incetinire a imbatranirii, de remodelare a corpului.

Ozonoterapia este o metodă eficienta de prevenire a unor boli, a complicatiilor provocate de unele boli redutabile, intarzie imbatranirea precoce, imbunatatind substantial calitatea vietii si creste speranta de viata a bolnavilor cronici.

Ozonoterapia reprezinta un tratament revolutionar, care are efecte pe termen lung si rezultate demne de luat in considerare, spun specialistii în domeniu. Terapia si-a dovedit eficienta si in industria cosmetica, fiind aplicata cu succes in tratamentele impotriva imbatranirii.

dreamstime_m_21266971

Ozonul actioneaza in organism ca o hrana pentru ca sistemul imunitar sa functioneze in parametri corespunzatori. Acest process ajuta corpul sa se vindece prin:

  • Reduce coagularea sangelui
  • Detoxifica ficatul
  • Scade acidul uric
  • Imbunatateste circulatia si oxigenerea celulara
  • Scade grasimea(colesterolul si trigliceridele)
  • Omoara virusurile, bacteriile si ciupercile
  • Imbunatateste activitatea celulelor albe
  • Accelereaza metabolismul celular
  • Incetineste procesele de imbatranire

Dr. Genes Ciprian

MedOzon – Str. Divizia 9 Cavalerie, Nr. 25, Timisoara

www.med-ozon.ro

Tel. 0356.453.452

(828046)