Team Dental Clinic Timisoara – profesionistii care te ajuta atunci cand ai orice problema dentara (P)

Team Dental Clinic Timisoara – profesionistii care te ajuta atunci cand ai orice problema dentara (P)
Team Dental Clinic este locul în care vă puteţi rezolva orice problemă stomatologică. Echipa de profesionişti specializaţi în toate ramurile stomatologice vă aşteaptă într-o clinică modernă, ce oferă servicii de calitate la preţuri accesibile.


Totul a plecat de la un vis frumos, acela de a lucra în echipă, alături de profesionişti. Doctorul Vasile Caia, fondatorul clinicii, şi-a alăturat alţi medici specializaţi în toate ramurile stomatologice şi astfel a luat naştere Team Dental Clinic.

Team Dental Clinic dispune de cinci cabinete moderne, săli de sterilizare şi radiologie digitală, două săli de aşteptare, o sală de curs şi birouri de management. Aparatura este ultra-modernă, totul pentru a permite pacienţilor să beneficieze de servicii de cea mai bună calitate, inclusiv management în turismul dentar.

Iată doar câteva motive pentru care să apelaţi la Team Dental Clinic: oferă toate serviciile stomatologice, având specialist în fiecare ramură; veţi beneficia numai de servicii de calitate; veţi putea comunica liber cu medicul dumneavoastră pentru ca acesta să înţeleagă exact ce probleme aveţi; toţi medicii din cadrul clinicii au răbdare şi se vor asigura ca dumneavoastră să beneficiaţi de cel mai bun tratament; tarife accesibile.

Team Dental Clinic este situată pe bd. Constantin Brâncoveanu nr. 105, telefon: 0256 478 011 sau 0737 028 980.

Team Dental Clinic este deschisă de luni până vineri, între orele 9-21 şi sâmbăta pentru urgenţe.