Sute de locuri libere in liceele din Timis la sectii de Mecanica, Silvicultura sau Industrie Alimentara

De Adrian Panduru
Sute de locuri libere in liceele din Timis la sectii de Mecanica, Silvicultura sau Industrie Alimentara
© Tion: Sute de locuri libere in liceele din Timis la sectii de Mecanica, Silvicultura sau Industrie Alimentara
După finalizarea primei etape de admitere la liceu, în Timiș au mai rămas sute de locuri libere, care pot fi ocupate în cea de-a doua etapă de înscriere. Copiii au de ales între specializări cum ar fi „Protecția Mediului”, „Construcții” sau „Electronică și Automatizări”.

În Timiș mai sunt 499 de locuri libere la liceu. După prima etapă de repartizare computerizată la liceu au fost ocupate 3.565 de locuri.

Cele mai multe locuri sunt disponibile la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Timișoara, la specialitatea „Industrie alimentară” – 45 de locuri. 39 de locuri sunt libere și la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” din Timișoara, la secția „Electronică Automatizări”. La Jimbolia sau Lugoj sunt locuri disponibile la secția de „Mecanică”, iar la Colegiul „Casa Verde” din Timișoara găsiți locuri la secția „Silvicultură”.

Sunt locuri și la secția de „Matematică-Informatică” la Liceul „Bartok Bela” din Timișoara sau la Liceul „Dositei Obradovici”.

Vă prezentăm lista completă a locurilor libere la liceele din Timiș.

În perioada 4-7 septembrie, absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizați în etapa anterioară, care nu s-au înscris în termen sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapei anterioare își vor trimite cererile de înscriere la liceele care au locuri libere.

Tion: Incep inscrierile la liceu. Aproape 6.000 de locuri disponibile in clasa a IX-a, in Timis
Emoțiile nu au luat sfârșit pentru elevii care au terminat clasa a VIII-a. După ce au trecut de Evaluarea Națională, acum a venit timpul ca elevii să treacă prin emoțiile înscrierii la liceu. Aproape 6.000 de locuri sunt disponibile la liceele din Timiș. În Timiș sunt disponibile 5.821 de locuri ...

top-top
Elevii din Timiș care au dat admiterea „au tras” să intre la un liceu cât mai bun, atât la Evaluarea Națională, cât și de-a lungul anilor, pentru note mari. Miercuri au fost afișate rezultatele primei repartizări computerizate la liceele din Timiș. Peste 3.500 de elevi și-au găsit deja locul la unit...0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !