Start la inscrieri pentru Gala Proiectelor pentru Tineret 2017

De Alina Neagu
Start la inscrieri pentru Gala Proiectelor pentru Tineret 2017
© Foto: arhiva
Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează cea de-a șaptea ediție a „Galei Proiectelor pentru Tineret” în data de 5 decembrie 2017, la Casa Tineretului din Timișoara. În acest sens, FITT deschide apelul pentru înscrierea aplicațiilor, perioada de depunere a proiectelor fiind 30 octombrie – 19 noiembrie 2017.

În cadrul evenimentului se pot înscrie organizații non-guvernamentale de și/sau pentru tineret sau studențești din județul Timiș, licee de stat sau private, consilii ale elevilor din liceele de pe raza județului Timiș, grupuri informale de tineri din județul Timiș, voluntari activi în domeniul tineretului din județul Timiș. Fiecare organizație sau grup informal poate depune aplicații pentru una sau mai multe categorii la adresa de e-mail gala@fitt.ro.

”Toate proiectele înscrise vor intra în cursa pentru “Cel mai bun proiect de tineret din județul Timiș organizat exclusiv de voluntari în anul 2017”; „Cel mai bun proiect internațional de tineret din județul Timiș în anul 2017”; „Cea mai bună inițiativă de tineret și a grupurilor informale din județul Timiș în anul 2017”. Proiectele aflate la prima ediție pot câștiga premiul pentru „Cea mai bună inițiativă de tineret în anul 2017”, precum și „Cel mai bun proiect de tineret din județul Timiș în anul 2017”. Anul acetsa vom adăuga o nouă categorie, și anume Premiul Publicului, care va fi ales în totalitate de către public, prin vot online pe site-ul www.gala.fitt.ro . De asemenea, în cadrul Galei vor fi desemnați și „Cel mai activ voluntar din județul Timiș în anul 2017: în cadrul unei organizații neguvernamentale de tineret/grup de inițiativă; în cadrul unui consiliu al elevilor; în cadrul unei organizații neguvernamentale studențești”; „Cel mai activ consiliu al elevilor din județul Timiș în anul 2017”; „Cel mai activ liceu din județul Timiș în anul 2017”, declară organizatorii evenimentului.

Calendarul Galei Proiectelor de și pentru Tineret, dar și condițiile de eligibilitate ale proiectelor pot fi consultate aici.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor