tion.ro Web analytics

Start la inscrieri pentru Gala Proiectelor pentru Tineret 2017

Start la inscrieri pentru Gala Proiectelor pentru Tineret 2017

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează cea de-a șaptea ediție a „Galei Proiectelor pentru Tineret” în data de 5 decembrie 2017, la Casa Tineretului din Timișoara. În acest sens, FITT deschide apelul pentru înscrierea aplicațiilor, perioada de depunere a proiectelor fiind 30 octombrie – 19 noiembrie 2017.
Scris de Alina Neagu - Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează cea de-a șaptea ediție a „Galei Proiectelor pentru Tineret” în data de 5 decembrie 2017, la Casa Tineretului din Timișoara. În acest sens, FITT deschide apelul pentru înscrierea aplicațiilor, perioada de depunere a proiectelor fiind 30 octombrie – 19 noiembrie 2017.

În cadrul evenimentului se pot înscrie organizații non-guvernamentale de și/sau pentru tineret sau studențești din județul Timiș, licee de stat sau private, consilii ale elevilor din liceele de pe raza județului Timiș, grupuri informale de tineri din județul Timiș, voluntari activi în domeniul tineretului din județul Timiș. Fiecare organizație sau grup informal poate depune aplicații pentru una sau mai multe categorii la adresa de e-mail gala@fitt.ro.

”Toate proiectele înscrise vor intra în cursa pentru “Cel mai bun proiect de tineret din județul Timiș organizat exclusiv de voluntari în anul 2017”; „Cel mai bun proiect internațional de tineret din județul Timiș în anul 2017”; „Cea mai bună inițiativă de tineret și a grupurilor informale din județul Timiș în anul 2017”. Proiectele aflate la prima ediție pot câștiga premiul pentru „Cea mai bună inițiativă de tineret în anul 2017”, precum și „Cel mai bun proiect de tineret din județul Timiș în anul 2017”. Anul acetsa vom adăuga o nouă categorie, și anume Premiul Publicului, care va fi ales în totalitate de către public, prin vot online pe site-ul www.gala.fitt.ro . De asemenea, în cadrul Galei vor fi desemnați și „Cel mai activ voluntar din județul Timiș în anul 2017: în cadrul unei organizații neguvernamentale de tineret/grup de inițiativă; în cadrul unui consiliu al elevilor; în cadrul unei organizații neguvernamentale studențești”; „Cel mai activ consiliu al elevilor din județul Timiș în anul 2017”; „Cel mai activ liceu din județul Timiș în anul 2017”, declară organizatorii evenimentului.

Calendarul Galei Proiectelor de și pentru Tineret, dar și condițiile de eligibilitate ale proiectelor pot fi consultate aici.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Azi în Timișoara

  Ce facem astăzi în Timișoara?

  România

  Mai multe orașe italiene populare în rândul turiștilor români, lovite de un val de căldură

  Ştiri din Timiș

  „Inovare accesibilă tuturor”, deviza Strategiei Smart City care va atrage fonduri și va moderniza serviciile publice din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  JAZZx 2022: trei zile în care marii artiști ai jazzului vin în Piața Victoriei din Timișoara

  Eveniment

  VIDEO. Percheziții în casele unor suspecți de trafic de minori, în Timiș. Au forțat două fete să se prostitueze

  Ştiri din Timiș

  Târg caritabil în Parcul Copiilor pentru Matteo, un băiețel cu boli grave care are nevoie de bani pentru terapii

  Ştiri din Timiș

  Au început în sfârșit reparațiile pe DJ691, drumul care duce din Dumbrăvița spre Lipova

  Ştiri din Timiș

  Iluminatul public stradal, modernizat și extins pe zeci de străzi din Timișoara

  Eveniment

  Un șofer beat și cu permisul suspendat a intrat cu mașina într-un autobuz, în Timiș

  Eveniment

  Tinerele implicate în accidentul cu migranți, de la Periam, arestate preventiv. Încercau să-i treacă ilegal granița

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici