Sporturile de nisa castiga tot mai multi adepti si sponsori. Pasiunea, vointa si determinarea, rasplatite de CEI Grup

Sporturile de nisa castiga tot mai multi adepti si sponsori. Pasiunea, vointa si determinarea, rasplatite de CEI Grup
ADVERTORIAL – Daniel Rada este un tânăr care, acum trei ani, a hotărât că trebuie să adopte un stil de viaţă sănătos şi sportiv. Bicicleta a fost prima soluţie. Un mijloc de transport util, distractiv şi potrivit pentru un adolescent. După scurt timp, hoinăritul a devenit plictisitor şi a fost nevoie de o nouă provocare. Aşa s-a înscris în clubul Ride Competition, condus de campionul naţional Ciprian Bălănescu.

Daniel demonstrează voinţă şi determinare. Se antrenează asiduu, aleargă 10-15 kilometri pe zi, merge cu bicicleta şi înoată săptămânal. Sportul l-a transformat complet şi, chiar dacă îl practică intens, nu neglijează şcoala, fiind un elev foarte bun. La 17 ani este preocupat de sport şi competiţie şi a reuşit să performeze prin muncă şi ambiţie.

Perseverenţa adolescentului nu a trecut neobservată. Cons Electrificarea Instal a decis că un astfel de caracter trebuie încurajat şi susţinut, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Daniel Rada a urcat pe podium la prima ediţie a triatlonului Surduc, eveniment organizat de Clubul Sportiv Triatlon Team Timișoara în weekend. Locul 2 la proba de sprint, după 15 km cu bicicleta la o diferență de nivel de peste 250 m, 750 metri înot şi 4 km de alergare, este o clasare excelentă.

CEI susţine sportul şi sportivii dar, cel mai important, susţine performanţa, pasiunea, voinţa şi determinarea. “Mens sana in corpore sano – Minte sănătoasă în corp sănătos” are nevoie mai mult ca niciodată să se transforme din slogan într-un mod de viaţă.
Regulament de plasare a anunturilor