Sportivii din Mosnita Noua, pe podium la Campionatul National de Arte Martiale Unite

De Raoul Jurchela
Reactualizat la:
Sportivii din Mosnita Noua, pe podium la Campionatul National de Arte Martiale Unite
O mulțime de premii pentru sportivii timișeni de la clubul A.S.C Free 4 Fight din Moşnița Nouă, la Campionatul Național de Arte Marțiale Unite de la Slatina. Tinerii luptători au demonstrat din nou că spiritul de campion nu are vârstă și au câștigat 14 medalii în concurs. Printre campioni sunt și trei copii de la Casa Otniel din Moșnița Nouă.

Campionatul Național de Arte Marțiale Unite s-a desfășurat în perioada 24-25 iunie la Slatina. La competiție, clubul A.S.C Free 4 Fight din Moşnița Nouă a participat cu 11 sportivi cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani. Micuții luptători din Timiș au ocupat locul I în competiția pe echipe, pentru rezultatele obțiunte la probele de Ju-Jitsu și Kick-Box. Sportivii timișeni și-au trecut în cont 14 medalii, din care șase de campion național, cinci de vicecampion și trei de bronz.

„Clubul A.S.C Free 4 Fight din Moşnița Nouă la Campionatul Național de Arte Marțiale Unite W.U.M.A, organizat de Federația de Arte Marțiale Unite W.U.M.A-România, la Slatina 24-25.06.2017, a obținut locul I pe echipe pentru rezultatele obținute la probele de Ju-Jitsu și Kick-Box, respectiv: Daniliuc Alexandru, cat. U16, locul I și titlul de campion național la proba Kumite-Shotokan, locul I și titlul de campion național la proba Ju-Jitsu; Căpâlnaş Alexandra, cat. U18 , locul II și titlul de vicecampion național la proba Kumite-Shotokan, locul II și titlul de vicecampion național la proba Kick box,în sistem piramidal și locul III la proba Ju-Jitsu; Ciocoiu Jasmina, cat. U15, locul I și titlul de campion național la proba Kick box, în sistem piramidal; Lupu Valentin, cat. U13, locul I și titlul de campion național la proba Kick box, în sistem piramidal; Ciucur Mihai, cat. U9, locul I și titlul de campion național la proba Ju-Jitsu; Ciucur Gabriel, cat. U9, locul I și titlul de campion național la proba Ju-Jitsu; Cristescu Denis, cat. U15, locul II și titlul de vicecampion național la proba Kick box, în sistem piramidal; Kothai Loredan, cat. 18, locul II și titlul de campion național la proba Ju-Jitsu; Cova Letiția, cat. U15, locul II și titlul de campion național la proba Ju-Jitsu; Cova Larisa, cat. U12 locul III la proba Ju-Jitsu; Gyorfi Andreas, cat. U15, locul III la proba Kick box, în sistem piramidal”, anunță reprezentanții clubului.

19430111_447977268900733_486049391174590708_n

Micuții concurenți au fost însoțiți la competiție de antrenorii lor, polițiștii Dorin Alexandu și Marius Ciocoiu din Moșnița Nouă. Pentru deplasarea la competiție reprezentanții Casei Otniel din Moșnița Nouă au pus la dispoziția clubului două microbuze pentru transport. În weekendul care urmează, o parte dintre luptătorii de la A.S.C Free 4 Fight vor participa la Campionatul Național de Hand to Hand Fighting de la Onești, iar ceilalți la Cupa Danubius de Ju-Jitsu de la Moldova Nouă.

Foto: Facebook0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor