Simți că ai probleme cărora nu le poți face față singur? Psihologul Nicoleta Iordache te ajută să găsești soluțiile (P)

Simți că ai probleme cărora nu le poți face față singur? Psihologul Nicoleta Iordache te ajută să găsești soluțiile (P)
Problemele din viața ta pot fi variate și complexe, iar uneori te poți simți atât de copleșit încât simți că nu poți să le faci față. Psihologul Nicoleta Iordache te poate ajuta să le conștientizezi, să le înțelegi, dar mai ales să identifici soluțiile acestor probleme, lucru care este mult mai greu sau aproape imposibil de realizat singur, fără ajutor.


„Munca alături de oameni de-a lungul celor 14 ani de activitate m-a ajutat să înțeleg mult mai bine complexitatea ființei umane dincolo de sfera psihologiei și să îi fac pe clienții mei să conștientizeze faptul că ei la rândul lor sunt un izvor important de resurse, care dacă sunt utilizate în mod corect, îi pot face de neînvins în atingerea țelurilor lor. Tot experiența m-a învățat că nu este suficient doar să evaluăm și să diagnosticăm anumite probleme la un client, ci este mult mai important să-l înțelegem și să-l ajutăm să se valorizeze exact așa cum este el”, spune psihologul Nicoleta Iordache.

La Cabinetul Individual Nicoleta Iordache veţi găsi nu numai răspunsul la problemele dumneavoastră, dar şi următoarele servicii specializate: managementul carierei (care constă în realizarea de profile vocaționale și consiliere pe baza acestora), expertiză psihologică și psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie, consiliere și informare pentru părinți, evaluare psihologică pentru angajare, control periodic și port armă.

Cabinetul Individual de Psihologie Nicoleta Iordache este situat pe Calea Bogdăneștilor Nr. 22 Ap. 11, Timișoara. Telefon: 0256 308.905, 0723 512.025.