Se pregateste targul de Craciun, la Bastion Theresia

De Marcel Hoster
Se pregateste targul de Craciun, la Bastion Theresia
În acest an cei de la Muzeul Naţional al Banatului Timişoara pregătesc un nou târg de Crăciun, mai plin de evenimente, în incinta Bastionului Theresia. Sunt programate concerte şi jocuri de lumini, iar vizitatorii vor putea gusta din preparatele culinare tradiţionale ale Banatului şi vor putea cumpăra produse artizanale şi decoraţiuni de sezon.

Muzeul Național al Banatului sub patronajul Consiliului Județean Timiș organizează în perioada 25 noiembrie 2017 – 5 ianuarie 2018, în incinta Bastionului Theresia, evenimentul intitulat „Crăciunul La Cetate”.

De-a lungul acestei perioade, într-un decor magic, aici sunt programate evenimente artistice însoțite de spectacole de lumini, expoziții cu obiecte artizanale și decorațiuni de Crăciun. În curtea interioară a Bastionului vor fi amplasate 20 de căsuțe, decorate estetic, la care se vor comercializa obiecte împărțite pe categorii, precum: handmade, fabricat în România și decorațiuni. De asemenea, va exista și o zonă culinară unde timișorenii sunt așteptați să se bucure de diversitatea produselor culinare din Banat.

Comercianții dornici să închirieze una dintre cele 20 de căsuțe sunt aşteptaţi să se adreseze secretariatului Muzeului Național al Banatului, Bastionul Maria Theresia, str. Martin Luther nr. 4. Mai multe detalii se pot obține la nr. de telefon 0256-201321 sau adresa de email muzeul.banatului@yahoo.com.

(762815)