Saptamanalul Agenda apare de azi intr-un nou format si devine primul ziar cu video din vestul Romaniei

De T. Ex.
Reactualizat la:
Saptamanalul Agenda apare de azi intr-un nou format si devine primul ziar cu video din vestul Romaniei
A venit momentul ca săptămânalul Agenda să se reinventeze. De azi, în fiecare zi de vineri a săptămânii, veți găsi la chioșcuri un ziar într-un format mai mic, dar întins pe 64 de pagini full color ce cuprind reportaje, analize, interviuri, divertisment, benzi desenate și program TV. De asemenea, săptămânalul Agenda devine azi primul ziar tipărit cu video inclus în paginile sale.


În această săptămână veți putea citi în săptămânalul Agenda un reportaj despre o zi din viața unui nevăzător din Timișoara și veți putea afla problemele cu care se confruntă persoanele cu deficiențe de vedere, dar și modalitățile inedite pe care le-au descoperit pentru a trece peste ele. Tot în cele 64 de pagini ale ziarului veți afla care vor fi investițiile în infrastructura arhitectonică a Timișoarei, într-un interviu cu viceprimarul Dan Diaconu.

În paginile de divertisment veți găsi benzile desenate ale lui Radu Clețiu (Clear). Nu în ultimul rând, săptămânalul Agenda devine primul ziar video. Astfel, în fiecare săptămână, în paginile săptămânalului veți găsi un QR Code, atașat unui articol. Dacă îl veți scana cu telefonul mobil veți putea vedea imaginile video atașate articolului respectiv.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor