S-a lansat cel mai nou proiect rezidential din Timisoara: Nordic Residence Park, case noi cu parc inclus!

S-a lansat cel mai nou proiect rezidential din Timisoara: Nordic Residence Park, case noi cu parc inclus!
ADVERTORIAL. După ce s-a remarcat prin dezvoltarea și finalizarea complexului rezidențial Nordic Residence, un proiect de mare succes, compania Albedra lansează astăzi Nordic Residence Park, cel mai nou cartier de case, localizat în nordul Timișoarei. Conceptul cartierului este unul nou și unic, dezvoltat în jurul celui mai mare parc dezvoltat de un investitor privat dedicat rezidenților. Întregul proiect se va întinde pe o suprafață de peste 70.000 mp și va cuprinde peste 170 case noi, infrastructură modernă și utilități complete, asigurate.

Oferim un grad de confort ridicat, astfel încât, pe lângă noile modele de case, vom amenaja în Nordic Residence Park și un spațiu verde de 5.222 mp, poziționat în centrul cartierului. Acesta va fi prevăzut cu secțiuni dedicate, concepute pentru socializare, relaxare și activități în aer liber. Este primul proiect rezidențial de acest fel din vestul țării, care cu certitudine va ridica standardul de locuire al zonei” spune Sorin Drăghici, CEO Albedra.

În calitate de locatar în noul ansamblul rezidenţial Nordic Residence Park, te vei afla la mică distanţă de zona comercială Selgros – Hornbach și, implicit, la doar câteva minute de centrul orașului. De asemenea, șoseaua de centură a Timișoarei, cu acces rapid spre autostradă, este la doar 4 km. Calea Aradului, o importantă arteră rutieră din zona de nord, îți va asigura conexiunea ușoară cu locul de muncă, școala copiilor și zonele comerciale. Mai mult, calitatea caselor, multitudinea modelelor, arhitectura modernă, preţurile corecte fac din Nordic Residence Park o alegere ideală de locuire la casă.

8 modele noi de case, cu toate utilitățile asigurate

În Nordic Residence Park, compania Albedra oferă o gamă largă de modele de case, de la cele înșiruite, de inspirație scandinavă, până la duplexuri și vile individuale, toate unice și distincte, care impresionează prin spațiu extins, volumetrii moderne, culori deosebite și un ambient general familial. De asemenea, toate casele vor fi construite și finisate din materiale de bună calitate și vor avea asigurate toate utilitățile. În prima etapă de dezvoltare, se vor construi 81 de case, dintre care primele cu predare în a doua jumătate a anului 2016. În prezent, primul lot de 41 de case este deja în curs de construire, utilitățile sunt în proces de execuție, iar drumurile urmează să fie asfaltate, în perioada imediat următoare.

Vrei să vizitezi noul cartier, să descoperi noile modele de case, dar și ce înseamnă să ai propriul tău parc la dispoziție? Programează o vizionare la 0730 022 945 / 0725 349 303 sau accesează noul site www.nordic-residence.ro pentru mai multe detalii.
Regulament de plasare a anunturilor