Robu a stabilit data primei intalniri pe tema Timisoara – Capitala Culturala Europeana 2021

De Bogdan Marta
11Comentarii
Robu a stabilit data primei intalniri pe tema Timisoara – Capitala Culturala Europeana 2021
© Foto: arhivă
Primarul Nicolae Robu a stabilit, în weekend, data primei întâlniri pe tema Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021. Această serie de întâlniri cu timișorenii pentru a le prezenta ce va însemna acest proiect pentru municipiu vine după ce edilul-șef și-a exprimat nemulțumirea vizavi de modul în care este condusă asociația.

„Vă invit, stimați concitadini actanți în cultura timișoreană, la prima dintre aceste întâlniri, dedicată dv. Ea va avea loc luni, 05.02.2018, de la ora 17.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Timișoara. Scopul acestei întâlniri este informarea participanților asupra proiectului ca și conținut și stadiu, asupra posibilităților de implicare, respectiv deschiderea unui cadru de dialog și conlucrare, de emitere/recepționare de sugestii și idei de mai bine. Vă așteptăm, cu respect”, a scris Robu pe Facebook.

În continuare, el a enumerat punctele care vor fi discutate în cadrul acestei prime întâlniri.

„2. (nu există punctul 1 – n.r.) Să organizez, în Sala de Consiliu a Primăriei Timișoara, o întâlnire deschisă cu cetățeni pur și simplu, care doresc să se informeze asupra proiectului ca și conținut și stadiu, respectiv să facă observații și să vină cu sugestii, cu idei de mai bine.

3. Să fac cunoscute veniturile Asociației Timișoara Capitală Culturală, altfel spus contribuțiile financiare ale tuturor structurilor și persoanelor care au sprijinit financiar proiectul din 2013 până în 31.12.2017.

4. Să fac cunoscute cheltuielile, pe capitole, făcute de Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană din 2013 până în prezent.

5. Să fac cunoscut eu însumi –dincolo de comunicarea pe care o face Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană- ce și-a propus Asociația, ca evenimente culturale, respectiv acțiuni diverse adiacente, pentru anul 2018.

6. Să fac cunoscut ce evenimente culturale, respectiv acțiuni diverse adiacente și-a propus Primăria Timișoara, pentru anul 2018, pentru consolidarea, manifestarea vizibilă și dezvoltarea dimensiunii culturale a orașului, în contextul titlului de viitoare capitală culturală europeană, dincolo de obligațiile asumate prin proiectul de candidatură declarat câștigător.

7. Să fac cunoscut ce evenimente culturale, respectiv acțiuni diverse adiacente și-a propus Primăria Timișoara în diverse parteneriate cu municipii, orașe și comune din județ și din împrejurimi, din țară și străinătate, pentru anul 2018, pentru consolidarea, manifestarea vizibilă și dezvoltarea dimensiunii culturale a orașului, în contextul titlului de viitoare capitală culturală europeană, dincolo de obligațiile asumate prin proiectul de candidatură declarat câștigător.

8. Să fac cunoscut ce evenimente culturale, respectiv acțiuni diverse adiacente și-au propus, cu știrea Primăriei, diverși alți actanți culturali din oraș, pentru anul 2018, dincolo de obligațiile asumate prin proiectul de candidatură declarat câștigător.

9. Să fac cunoscut ce obiective infrastructurale sunt asumate prin proiectul de candidatură declarat câștigător, sursele de finanțare și stadiul lor.

10. Să fac cunoscut ce obiective infrastructurale, de modernizare, înfrumusețare și mai bună funcționalizare a orașului sunt asumate de Primăria Timișoara în afara obligațiilor cuprinse în proiectul de candidatură declarat câștigător, sursele de finanțare și stadiul lor”, a mai scris Robu pe Facebook.

Articole pe aceeași temă

Primarul Robu critica Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana: Noi nu stam in genunchi in fata nimanui

 11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor