Primaria Timisoara angajeaza ingineri. Ai sansa sa pui umarul la modernizarea drumurilor orasului

De Roxana Deaconescu
Primaria Timisoara angajeaza ingineri. Ai sansa sa pui umarul la modernizarea drumurilor orasului
© TION: Primaria Timisoara angajeaza ingineri. Ai sansa sa pui umarul la modernizarea drumurilor orasului
Se fac din nou angajări la Primăria Timișoara. Municipalitatea organizează un concurs de recrutare pentru funcțiile publice de execuție vacante, pentru Direcția Tehnică: se caută șase ingineri.

Se caută consilieri de diferite grade pentru Direcția Tehnică: trei la Biroul Drumuri și Poduri și alți trei la Biroul Tehnic, care să aibă experiență între minimum unul și nouă ani. În principiu, viitorii funcționari ai primăriei trebuie să aibă studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, în domeniul științe inginerești sau inginerie civilă. Unii dintre ei au nevoie și de certificat de diriginte de șantier.

Viitorul consilier clasa I, grad profesional superior care va lucra la Biroul de Drumuri și Poduri are nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, domeniul Științe inginerești, specializarea căi ferate, drumuri și poduri. Trebuie să aibă o vechime de minimum nouă ani și să știe să lucreze la nivel mediu în Excel.

Consilierul clasa I, grad profesional principal de la Biroul Drumuri și Poduri are nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, domeniul Științe inginerești, precum și de o vechime de minimum cinci ani, dar și să știe să lucreze pe calculator, la nivel mediu, în Excel.

Tot la Biroul Drumuri și Poduri se caută un consilier clasa I, gradul superior, care trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, domeniul Științe Inginerești, dar și o vechime de minimum un an. Și el trebuie să știe să lucreze în Excel, la nivel mediu.

Pentru Biroul Tehnic se caută trei consilieri, clasa I, unul de grad superior, altul asistent și altul cu grad profesional principal. Cu toții trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă: unul în specializarea Inginerie civilă, cu certificat de diriginte de șantier și o experiență în muncă de minimum nouă ani, altul în domeniul Științe inginerești și o experiență de minimum un an, iar cel de-al treilea același domeniu, dar cu o vechime de minimum cinci ani și cu certificat de diriginte de șantier. Cu toții trebuie să știe să lucreze pe calculator, la nivel mediu, în Excel.

Proba scrisă are loc în 2 martie, de la ora 10, la sediul primăriei, dosarele de înscriere la concurs putând fi depuse până în 20 februarie. Mai multe informații despre concurs pot fi obținute fie pe site-ul primăriei, fie la numărul de telefon 0256.408.352.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !