Pavel Popescu: Domnule Dragnea, Romania nu se conduce ca un cartel

Pavel Popescu: Domnule Dragnea, Romania nu se conduce ca un cartel
© foto: One-2-One/Pavel Popescu
ADVERTORIAL. „Decizia de a-l numi pe Sorin Grindeanu în funcția de președinte al ANCOM demonstrează că PSD-Dragnea funcționează autoritar, discreționar și incoerent. E dreptul românilor să se întrebe când a avut dreptate Liviu Dragnea: în iunie, când l-a înlăturat pentru incompetență pe Grindeanu, sau acum, când îl numește într-o funcție extrem de importantă din statul român”, spune deputatul PNL Pavel Popescu.

„Domnule Dragnea, în iunie ne-ați spus că Sorin Grindeanu este incompetent, incapabil să urmeze mărețul program de guvernare și, mai mult decât orice, o persoană care nu își aparține. PSD a insinuat atunci chiar că în spatele domnului Grindeanu s-ar afla forțe invizibile și că fostul premier nu își mai aparține. Și așa l-ați dat jos pe «trădător»”, amintește Popescu.

„Domnule Dragnea, ce s-a întâmplat între timp? Ați aflat cu adevărat cine este și cui îi aparține domnul Grindeanu? Sau poate între timp ați aflat cine sunteți și cui îi aparțineți chiar dumnevoastră?”, întreabă deputatul liberal.

Pavel Popescu amintește că aceeași majoritate parlamentară care l-a înlăturat pe Grindeanu în iunie va vota acum ca fostul premier să ocupe o funcție importantă în fruntea unei instituții ce reglementează o piață de 4 miliarde de euro.

Deși declarat „tehnocrat” acum, Sorin Grindeanu reintră astfel în rândurile cartelului în fruntea căruia defila acum câteva luni, preluându-și astăzi un loc de „soldat” bine remunerat.

„Domnule Dragnea, nu ne interesează jocurile din PSD. Din punctul nostru de vedere, puteți conduce partidul oricât de autoritar și discreționar doriți. din punctul nostru de vedere vă puteți declara și regele cartelului social-democrat. Dar, domnule Dragnea, avem o problemă în momentul în care deciziile dumnevoastră afectează stabilitatea și buna-funcționare a instituțiilor statului. Poate că PSD poate fi condus ca un cartel, însă România este o democrație în care stabilitatea și predictibilitatea sunt obligatorii”, transmite Popescu.

(824462)