Patrunde in galaxia celor mai noi tehnologii! (P)

Reactualizat la:
Patrunde in galaxia celor mai noi tehnologii! (P)
Un nou magazin MEDIA GALAXY se deschide in Iulius Mall, Timisoara, etajul 1. Te asteptam pe 4 noiembrie cu peste 10.000 de produse de ultima generatie!


MEDIA GALAXY isi redeschide portile pentru timisoreni in 4 noiembrie. Cu o suprafata generoasa de 2000 mp., magazinul ofera ultimele noutati in materie de dispozitive electronice si multimedia. Magazinul va fi o destinatie de referinta pentru orice achizitie din IT&C si multimedia, valoarea conceptului fiind sustinuta si de localizarea in cel mai cunoscut loc de shopping din Timisoara, Iulius Mall, etajul 1. In plus, iti garantam cel mai corect pret printr-o oferta irezistibila: daca gasesti in alta parte un produs mai ieftin, fie intr-un magazin fizic, fie intr-unul online iti rambursam diferenta de pret! Numai in MEDIA GALAXY Timisoara!

In reteaua MEDIA GALAXY clientii au la dispozitie cele mai noi gadgeturi si aparatura tehnologica de ultima generatie: peste 20 de modele de smartphone-uri, peste 30 de modele de televizoare 3D, peste 70 de modele de laptopuri si peste 20 de modele de tablete. In plus, achizitionand prin aceasta retea, clientii beneficiaza de servicii premium post vanzare, livrare gratuita, instalare si extragarantie. Accesibilitatea produselor se reflecta in solutiile financiare propuse cum ar fi solutia de achizitie in 20 de rate fixe cu dobanda 0 de la Raiffesien Bank, sau cea cu 10 rate usoare si 10 rate fara dobanda si voucher cadou de la Efg.

Printre premierele oferite vizitatorilor in reteaua MEDIA GALAXY amintim lansarile de game – Samsung Eco, Hotpoint Luce, cele de parteneriate inovatoare – cum ar fi cel dintre Samsung si UPC, avand ca obiectiv oferirea de experiente unice 3D, sau de jocuri – Uncharted 3, Battlefield 3.

MEDIA GALAXY, cel mai modern lant de magazine de mare suprafata specializat in produse electronice, electrocasnice si IT&C opereaza in prezent 13 magazine de mare suprafata in cele mai mari orase din Romania. Lansata in 2004, reteaua MEDIA GALAXY si-a asumat rolul de pionierat pe piata romanesca, oferind consumatorilor experiente unice de interactiune cu produsul, devenind cel mai cunoscut lant de magazine de entertainment .
Regulament de plasare a anunturilor