Parc Industrial Sanandrei – Oportunitate pentru antreprenori

Parc Industrial Sanandrei – Oportunitate pentru antreprenori
ADVERTORIAL. Ai în proiect să îţi deschizi propria fabrică sau propriul depozit? Cauţi să cumperi sau să închiriezi un spaţiu care să corespundă nevoilor tale de producţie? Artemis Real Estate are o ofertă pentru tine: Sânandrei Industrial Parc, singurul din jurul oraşului Timişoara cu titulatura de parc industrial aprobată de Guvernul României. Parcul industrial este alcătuit din parcele cu diverse suprafeţe, dotate cu toate utilităţile, la standarde internaţionale, aflat în apropiere de Timişoara şi de principalele căi de comunicaţie!

Artemis Real Estate, parte a grupului elveţian Artemis, cunoscut ca proprietar al brandului FRANKE, vine în întâmpinarea celor care doresc să deschidă o fabrică, să construiască o hală de producţie sau să îşi înalţe propriul depozit cu o ofertă care trebuie luată în considerare – Sânandrei Industrial Parc.

Sânandrei Industrial Parc este singurul din jurul oraşului Timişoara cu titulatura de parc industrial aprobată de Guvernul României în baza Legii 186/2013, ceea ce îi conferă dreptul de a acorda, pe o perioadă de 10 ani, reduceri de taxe şi impozite.

Companiile au posibilitatea de a alege proiecte standard sau la cheie, cu toate utilităţile şi cu o serie de facilităţi.

Ce oferă?

Firma deţine în proprietate un parc industrial situat în apropiere de Timişoara, pe raza comunei Sânandrei, cu deschidere la DN 69 Timişoara-Arad. Suprafaţa totală a parcului industrial este de 10,5 hectare şi cuprinde nouă parcele cu diverse suprafeţe, ce pornesc de la 3.663 mp şi ajung până la 29.649 mp.

La cerere, parcelele pot fi unificate sau dezmembrate, în funcţie de nevoile întreprinzătorului.

Parcelele pot fi cumpărate sau închiriate, Artemis Real Estate punând la dispoziţia beneficiarilor o serie de servicii şi facilităţi:

. În baza titulaturii aprobate de Guvernul României, toţi clienţii nu vor mai plăti taxa pentru emiterea Certificatului de Urbanism, taxa pentru obţinerea Autorizaţiei de Construcţie, taxa de scoatere din circuitul agricol, impozit pe teren şi construcţie, pe o perioadă de 10 ani.
. Indiferent că este vorba despre cumpărare sau închiriere, parcelele industriale predate sunt echipate cu toate utilităţile.
. Artemis Real Estate propune vânzarea sau închirierea proiectelor industriale la cheie pentru clădiri şi hale pe parcelele din Parcul Industrial Sânandrei.
. Pentru cei care solicită sprijin în construirea propriei hale sau propriului depozit, Artemis Real Estate asigură asistenţă în obţinerea avizelor şi autorizaţiilor de construcţie.
. Accesul la parcelă se face din drumul naţional 69 Timişoara-Arad.
. Sunt asigurate dotările tehnico-edilitare: alimentare cu apă, canal menajer şi canal pluvial, putere electrică de 2 MVA, posibilităţi de racordare la gaz, în funcţie de necesităţile celui care cumpără sau închiriază.
. Artemis Real Estate este singura companie care asigură, în cadrul parcului său industrial, sistem stradal anti incendiu cu hidranţi stradali şi totodată, asigură rezerva de apă anti incendiu de 250 mc.
. Se asigură acces facil la sistemele CATv, internet, telefonie fixă.
. La dispoziţia solicitanţilor sunt puse drumuri betonate şi bordurate, trotuare, parcare, spaţii vezi de aliniament, asigurându-se, totodată, securitatea.
. Un alt avantaj pentru companii sau firme îl reprezintă poziţionarea favorabilă a parcului industrial în partea de nord a oraşului, în apropierea centurii, a autostrăzii şi a aeroportului.

Utilităţile oferite la cumpărare sau închiriere:

* Gaze naturale: conductă adaptabilă la necesităţile clientului.
* Electricitate: Artemis Real Estate asigură 2 MW, prin conectarea la reţeaua electrică Enel; iluminat stradal, realizat automat cu ajutorul unui programator.
* Apă potabilă: se asigură necesarul de apă potabilă de Os de 2.761 l/s, cu realizarea operaţiunilor aferente.
* Apă pentru incendiu: firma asigură necesarul de apă şi debitul de refacere a rezervei de incendiu.
* Canalizare menajeră.
* Canalizare pluvială.
* Acces rutier: realizat prin DN 69 la km 10+ 510.
* Reţea stradală de drumuri.

Detalii tehnice legate de utilităţile oferite în Parc Industrial Sânandrei şi alte informaţii pot fi aflate consultând www.artemisrealestate.ro
Regulament de plasare a anunturilor