Oamenii mari joaca #play14!

Reactualizat la:
Oamenii mari joaca #play14!
© foto: Nokia
ADVERTORIAL. Nokia România are deosebita plăcere de a găzdui pentru a doua oară play14 în Nokia Campus Timișoara.

Play14 este un eveniment internațional la care participă oameni din diferite domenii de activitate de la manageri de produs până la artiști.

Participanții sunt invitați să experimenteze, să testeze, să înțeleagă și să rezolve probleme reale prin intermediul unor jocuri.

play14_timisoara3

Jocurile serioase, aplicate, sau curentul „gamification” reprezintă utilizarea elementelor sau design-ului tip joc in contexte din cele mai variate: business, formare echipe, marketing sau educație.

Timp de două zile și jumătate (15-17 iunie 2018) fiecare participant are posibilitatea să propună activități sau să se lase angrenat în cele propuse de ceilalți, într-un cadru informal, „non-conferință”, ce dezvoltă conceptele fundamentale ale muncii în echipă. Propunerile diferiților participanți devin astfel o modalitate de a împărtăși experiența lor, de a face schimb de opinii, de a dezvolta idei noi, toate într-o dinamică specifică jocurilor.

play14_timisoara4

Alăturați-vă echipei #play14 de jucători pentru a vă dezvolta abilitatea de facilitare, pentru a crește capacitatea de a vă adapta la schimbările din organizația dumneavoastră, pentru a vă încuraja creativitatea și capacitatea de a inova.

play14_timisoara5

Pentru mai multe informații și înscrieri vizitați pagina de Facebook a evenimentului.

(37489)
Regulament de plasare a anunturilor