Nu ratati concursul de duatlon de la Cornesti. Cons Electrificarea Instal Grup face pledoarie pentru sport : indrumaţi copiii sa faca miscare!

De Marcel Hoster
Nu ratati concursul de duatlon de la Cornesti. Cons Electrificarea Instal Grup face pledoarie pentru sport : indrumaţi copiii sa faca miscare!
ADVERTORIAL. Concursul de duatlon de la Corneşti, organizat în acest weekend de clubul Ride Competition, are deja adepţi şi susţinători serioşi. Cons Electrificarea Instal Grup susţine evenimentul sportiv şi îndeamnă pe toată lumea să participe.

Alergarea şi mersul pe bicicletă au făcut parte din copilăria noastră şi ne-au adus atâta bucurie… Cele două însemnau mai mult decât sport, mişcare, activitate, însemnau libertate, distracţie, competiţie şi, în mod esenţial, însemnau sănătate. Astăzi sunt mulţi factori care ne împiedică să conştientizăm cât de mult înseamnă sportul pentru o viaţă sănătoasă.

„Astfel de concursuri, ca cel de la Corneşti, pot să readucă în atenţia publică necesitatea practicării unui sport la nivel de performanţă. Din evenimente de acest gen, în care menţinerea în formă şi relaxarea în natură sunt dublate de experienţa autodepăşirii şi de cultivarea spiritului de competiţie, copiii pot învăţa lucruri esenţiale şi elementare pentru formarea lor”, a declarat Horaţiu Rada – manager general C.E.I.

CEI Grup susţine sportul şi sportivii, dar, cel mai important, susţine performanţa, pasiunea, voinţa şi determinarea. “Mens sana in corpore sano – Minte sănătoasă în corp sănătos” are nevoie mai mult ca niciodată să se transforme din slogan într-un mod de viaţă.

Clubul Ride Competition organizează sâmbătă, 24 octombrie 2015, în localitatea Corneşti, la 18 km de Timişoara, în comuna Orţişoara, un concurs de duatlon – bicicletă şi alergare – pentru adulţi, dar în special pentru copii. Obiectivul principal al evenimentului este de a iniţia cât mai mulţi copii într-un sport care presupune, pe lângă mişcare, cultivarea spiritului de competiţie şi o experienţă interesantă în natură.

În cadrul concursului sunt 5 categorii de vârstă pentru copii şi 5 categorii pentru adulţi, inclusiv proba de ştafetă. Organizatorii pun la bătaie o mulţime de premii în valoare de peste 7.000 de lei.
Regulament de plasare a anunturilor