Noul Golf, acum disponibil la Autoclub – Centrul Volkswagen Timisoara!

Noul Golf, acum disponibil la Autoclub – Centrul Volkswagen Timisoara!
ADVERTORIAL. Vino la Autoclub în Calea Lugojului, bifurcaţie aeroport, să admiri şi să conduci Noul Golf! Un model mai inteligent, mai sigur şi mai bine interconectat, acum cu sistem de știri și divertisment. Prima maşină din clasa sa cu control al gesturilor. Un automobil compact ce poate fi condus semi-automat până la 60 km/h cu ajutorul Traffic Jam Assist.


Evenimentul de prezentare şi test drive-ul au loc vineri, 17 martie, şi sâmbătă, 18 martie.

Modelul Golf 2017 se remarcă printr-o serie de noutăţi şi îmbunătăţiri. Partea din față este nou proiectată (cu lumini de zi LED), spatele fiind de asemenea modificat. Noile faruri opționale LED complet au un aspect cu totul aparte şi de acum înainte, acestea vor înlocui farurile xenon, la Golf.

home-hatch-1920x540

Din punct de vedere tehnic, Volkswagen transferă tehnologii de clasă premium în segmentul compact odată cu modernizarea Golf-ului. Totodată, sunt adăugate şi sisteme de asistență precum Traffic Jam Assist (conducere semi-autonomă până la 60 km/h) și monitorizarea pietonilor, cu care este prevăzut sistemul de frânare de urgență Front Assist.

 

Toate sistemele de informații și divertisment au fost reconceptualizate. O caracteristică nouă în clasa compact este comanda prin gesturi a sistemului de știri și divertisment Discover Pro (cu un ecran tactil de 9,2 inchi, stil tabletă, fără butoane). Lumea digitalizată a afișajelor și comenzilor este completată de Active Info Display (instrumente complet digitale), folosite pentru prima dată la modelele Golf. Totalitatea inovațiilor tehnice face din bestsellerul Volkswagen una dintre cele mai progresive mașini din clasa sa – clasa Golf.

golf-gl4821-teaser-gesture-contr

Golf și Golf Variant se lansează și în versiunile de echipare Trendline, Comfortline și Highline. Trendline include – în plus față de sistemul de informații și divertisment Composition Colour, luminile de zi cu becuri LED și luminile spate LED – caracteristici precum faruri duble, climatizare și sistem de oprire/pornire cu recuperarea energiei de frânare. Highline oferă deja noua generație de Front Assist care include City Emergency Braking și monitorizarea pietonilor. În plus, Golf Comfortline are standard jante din aliaj de 16 inchi. Golf Highline este îmbogățit și mai mult de caracteristici precum faruri LED complet, controlul automat al climei (Climatronic) și jante din aliaj de 17 inchi (“Hita”).

O versiune exclusivistă a modelului Variant este Golf Alltrack, cu tracțiune integrală și un aspect impresionant, pentru toate tipurile de teren; și aceasta poate fi comandată acum.

Gama de modele oferite va fi completată şi de versiunile Golf GTI (cu o putere de 169 kW / 230 CP în loc de 162 kW / 220 CP), Golf GTD (135 KW/ 184 CP) şi Golf R (228 kW/ 310 CP).

gl4722-interior

Noul Golf este una dintre puținele mașini din lume disponibile cu sisteme de propulsie alternative, în plus față de benzină și motorină, precum sistemele hibride plug-in și electrice.

Evenimentul de prezentare şi test drive-ul au loc vineri, 17 martie, şi sâmbătă, 18 martie la Autoclub.
Regulament de plasare a anunturilor