NOU! S-a deschis CarShine Club, service profesionist de detailing auto!

Reactualizat la:
NOU! S-a deschis CarShine Club, service profesionist de detailing auto!
ADVERTORIAL. CarShine Club este un service profesionist deschis publicului deținător de automobile care și-au pierdut „strălucirea” și care se află în căutarea serviciilor profesioniste de detailing auto atât pentru interior, cât și pentru exterior. Apelează cu încredere ori de câte ori ai nevoie de o protecție suplimentară sau ești în căutarea de servicii de întreținere a aspectului mașinii tale!

Situat după Piața Nouă, zona Lipovei, service-ul oferă numeroase servicii, de la detailing de interior și exterior, polish auto, coating de protecție, la purificarea și curățarea instalației de climatizare oferită bonus în perioada verii. În plus, pe toată perioada când automobilul clienților rămâne la sediul CarShine Club pentru a fi restaurat conform cerințelor, se pune la dispoziție mașina SMART CarShine. În acest mod, ne asigurăm că niciun client nu va duce lipsa confortului oferit de mașină pentru deplasări în oraș.

Când să apelați la CarShine Club?

Observați urme de uzură de la spălat, zgârieturi pe exteriorul sau interiorul mașinii? Petele de pe tapițerie devin tot mai inestetice și nu dispar oricât de mult ați încercat? Sunteți interesat de aspectul și starea mașinii sau doriți să achiziționați un automobil second-hand dar nu știți dacă a fost implicat în accidente rutiere?
Pentru că avem grijă ca mașina dvs să fie tratată la cel mai înalt nivel, CarShine Club Timișoara folosește echipamente profesionale de ultimă generație în procesul de cosmetizare a acesteia. Branduri precum: Meguiars, Rupes, Karcher, KochChemie, OPT fac parte din portofoliul nostru de produse folosite pentru igienizarea, curățarea și redarea strălucirii mașinii dvs.

În plus, putem măsura grosimea vopselei unei mașini second-hand astfel încât să determinăm dacă aceasta a suferit accidente.

Toate aceste servicii, au loc într-un ambient profesionist dar și relaxant, unde puteți servi o băutură răcoritoare sau cafea din partea casei.

Pachete oferite:
• Detailing interior- curățare detaliată a interiorului mașinii, indiferent de tapițeria scaunelor: pânză, mușama, piele. De asemenea, se vor curăța și suprafețele acoperite sau mocheta, preșurile, plafonul, portbagajul, plasticurile tari și moi de pe spatele scaunelor, uși sau bord, cât și lemnul integrat. Serviciile noastre merg până în cele mai mici detalii.
• Detailing exterior- include toate elementele exterioare ale autovehiculului: polish caroserie, polish și recondiționare faruri și jante prin tratament de protecție cu strat ceramic.
• Full Detailing
• Polish Auto: deasupra lacului se aplică o ceară specială pentru polish, numită synthetic sealant care formează un strat ceramic care va proteja vopseaua de ploi acide, pietriș și alte substanțe chimice pentru o perioadă îndelungată de timp.
• Polish Faruri
• Curățare tapițerii
• Curățare și dezinfectare instalație climatizare
• Coating de protecție
• Verificarea exteriorului mașinii second-hand înainte de a lua decizia de a o cumpăra prin măsurarea grosimii vopselei, a lacului de la suprafața acesteia.

Timp de execuție

În funcție de „diagnosticul” dat mașinii, timpul de execuție poate varia, iar clientul este informat pe loc la ce oră poate ridica mașina din service-ul CarShine Club.

Pentru oferte, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731355355

Pentru mai multe informații și lucrări efectuate, accesați pagina CarShine.ro

Ne găsiți și pe Facebook.

Adresa: Timișoara, Str. Sfinții Apostoli Petru și Pavel Nr. 34, Timișoara

(822735)
Regulament de plasare a anunturilor