Noi directori la scolile din Timis. Zeci de profesori au promovat concursul

De Adrian Panduru
1Comentariu
Noi directori la scolile din Timis. Zeci de profesori au promovat concursul
© Tion: Noi directori la scolile din Timis. Zeci de profesori au promovat concursul
În aceste săptămâni a avut loc un nou concurs pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți în școlile din Timiș. În cel mai vestic județ al țării au fost scoase la concurs 146 de posturi, dar numai 94 de profesori au candidat… Vă prezentăm lista finală cu cei care au promovat concursul.

Profesorii au trebuit să treacă prin proba scrisă și prin proba evaluării CV-ului și planului managerial. Doar 94 de profesori au candidat pe cele 146 de posturi disponibile în Timiș. Din cei 94 de candidați, 69 de profesori au intrat în cursă pentru postul de director, iar 25 pentru funcția de director adjunct.

În urma concursului au promovat în funcții 59 de candidați – 44 de directori și 15 directori adjuncți. Dintre cei care au promovat examenul și implicit ocupă acum funcțiile pentru care au candidat, 30 sunt de acum directori în mediul urban și 14 în mediul rural. Cei 15 noi directori adjuncți sunt 10 în urban și cinci în rural.

Au fost admiși la concurs alți nouă candidați, dar aceștia nu au promovat examenul, fiind alți profesori, care candidau pe același post, cu punctaj mai mare. 25 de candidați au fost respinși, iar unul a fost eliminat.

Timișul are pentru viitorul an școlar 197 de directori și 92 de directori adjuncți. Din cei 197 de directori în școlile din Timiș, 143 au ocupat funcțiile prin concurs, iar 54 le ocupă prin detașare. Dintre cei 92 de directori adjuncți, 60 ocupă funcțiile prin concurs și 32 prin detașare.

Vă prezentăm în atașament, rezultatele finale la concursul de directori din Timiș, punctajul fiecărui candidat și dacă a promovat sau nu examenul.

Deoarece nu toate funcțiile au fost ocupate, în urma concursului, în 87 de școli vor fi numiți, în luna august, directori sau directori adjuncți.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor