Noi angajari la primarie: Se cauta doi consilieri

De Roxana Deaconescu
2Comentarii
Noi angajari la primarie: Se cauta doi consilieri
© Tion: Noi angajari la primarie: Se cauta doi consilieri
Municipalitatea organizează un nou concurs pentru ocuparea funcțiilor publice temporar vacante. Este nevoie de doi consilieri clasa I, ambii cu experiență destul de mare în domeniu.

Potrivit anunțului publicat pe site-ul Primăriei Timișoara, se caută un consilier cl. I gradul principal pentru Biroul Eficientizare Energetică Blocuri, care să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea științe inginerești, dar și o vechime de minimum cinci ani. Celălalt consilier va lucra în cadrul Biroului Relații Internaționale. Trebuie să aibă o vechime în muncă de minimum nouă ani și studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – specializarea drept. Ambii consilieri trebuie să știe să lucreze pe calculator, în Word și Excel, la nivel mediu.

Proba scrisă a concursului are loc în 12 iulie, la ora 10, la sediul primăriei, iar interviul are loc în 17 iulie, de la ora 14, tot la sediul instituției de pe C.D. Loga.

Dosarele de înscriere trebuie depuse în termen de opt zile de la data afișării concursului, publicat în 30 iunie, la camera 8 din primărie.

Dosarele trebuie să conțină cerere de înscriere la concurs, copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, copii după documentele care să ateste nivelul studiilor și după alte acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copii după documentele care atestă îndeplinirea condițiilor specifice, copie după carnetul de muncă, conformă cu originalul sau, după caz, adeverințe care să ateste vechimea în muncă și în specializarea studiilor, cazierul judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată de medicul de familie cu cel mult șase luni anterior derulării concursului, curriculum vitae și alte documente relevante pentru desfășurarea concursului.

Mai multe detalii găsiți aici!2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor