Întâmpină primăvara cu un ten proaspăt și strălucitor

Întâmpină primăvara cu un ten proaspăt și strălucitor
© foto: Urban Beauty Care
ADVERTORIAL. După o lungă perioadă de iarnă, caracterizată prin variații de temperatură, vânt și precipitații diverse, tenul tău are nevoie de un tratament care să îi redea frumusețea, prospețimea și strălucirea. Specialiștii Centrului Urban Beauty Care îți recomandă două proceduri de estetică facială potrivite tocmai pentru acest scop, lansând totodată o promoție valabilă în primele zile de Mărțișor.

Urban Beauty Care este un modern centru de remodelare corporală și estetică facială, în cadrul căruia clienților li se explică și li se aplică proceduri pentru remodelarea corporală și estetica facială, lucrându-se cu aparatură de ultimă generație și cu profesioniști de înaltă specializare, în condiții de igienă și siguranță garantate.

O primă procedură pe care specialiștii de la Urban Beauty Care o recomandă în aceste zile de început de primăvară este efectuată cu un aparat inovativ, HidraFacial, singurul echipament de hidrodermoabraziune care curăță, exfoliază, extrage și hidratează. Acest tratament non-invaziv oferă o nouă experiență în materie de curățarea tenului, fiind potrivit tuturor tipurilor de piele. Tratamentul menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă. Caracteristic acestui tratament este faptul că în timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicați fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare dintre pacienți, astfel că aceștia au certitudinea unui tratament sigur și în condiții de maximă igienă.

În ce situații este potrivit HidraFacial? Pentru curățarea tenului și a porilor; reglarea activității glandelor sebacee; tratarea tenului acneic și a porilor congestionați; regenerarea pielii.

Tratamentul durează 30 de minute, iar costul, în perioada promoției, 1-8 martie, este de 75 de lei, față de 200 de lei în mod obișnuit.

O a doua procedură recomandată de specialiștii centrului Urban Beauty Care în această promoție este efectuată cu Oxigen Hiperbaric, un aparat de „injectare” a oxigenului, care se bazează pe tehnologia avansată a absorbției transformatoare. Ce presupune aceasta? Tehnologia poate separa o concentrație mare de oxigen fără praf, aseptic, pur din punct de vedere medical, din aer, la o temperatură normală, după ce este conectat la o sursă de energie. Între timp, determină ca funcțiile integrante ale absorbției de oxigen, injectarea oxigenului, dar și pulverizarea de oxigen să devină realitate, acoperind astfel nivelul deficitar de oxigen din corpul uman.

Injectarea cu oxigen utilizează instrumente care fac acest lucru, sub efectul unei presiuni restrictive și adecvate, pentru a furniza elemente active în profunzimea pielii cu ajutorul oxigenului pur. Apoi, propulsat de acest sistem, oxigenul pur este direcționat și către straturile mai adânci ale pielii.

Tratamentul cu oxigen este eficient și cuprinzător, dă rezultate extrem de rapid, de aceea este folosit în dezvoltarea medicinei, dar și în domeniul industriei de înfrumusețare, pe întreg mapamondul. Tratamentul de „injectare” a oxigenului oferă o terapie medicală de înfrumusețare fără ace sau durere, ce folosește oxigenul pentru a furniza pielii elemente active precum acidul hyaluronic sau un complex de vitamine. Aceste elemente active pot pătrunde în stratul mai profund al pielii pentru a ajunge la celulele epidermice, având o influență pozitivă asupra acestora. Prin adoptarea acestei tehnologii avansate, aparatul poate injecta oxigen pur în concentrație de 98% și esență activă nutrițională în profunzimea pielii la presiunea de 2 bari, ceea ce stimulează metabolismul celular și face ca epiderma să-și recapete imediat sănătatea, delicatețea și strălucirea, înflorind pur și simplu.

Beneficiile acestui tratament sunt vizibile de la prima ședință: atenuează ridurile, decrispează trăsăturile, efectul fiind ca al unui lifting facial; reduce cicatricile de suprafață și netezește tenul; elimină acneea; reduce petele de pigment; elimină pungile de sub ochi.

În promoția de primăvară, între 1 și 8 martie, acest tratament costă 50 de lei, spre deosebire de perioadele obișnuite, când prețul este de 200 lei/ședință.

Centrul Urban Beauty Care oferă o gamă largă de proceduri, pe care specialiștii le aplică în funcție de necesitățile solicitanților. Pe lângă modelarea facială, centrul oferă și pachete de remodelare corporală destinate exclusiv bărbaților, ceea ce reprezintă o noutate, cel puțin pentru Timișoara. Urban Beauty Care are în dotare 24 de aparate de ultimă generație cu multiple funcții, care permit efectuarea a peste 32 de tratamente corporale și faciale. Centrul lucrează cu specialiști de înaltă calificare, absolvenți de facultate de medicină sau educație fizică și sport și având cursuri de specializare în domeniu.

Frumusețea corporală și facială nu sunt singurele aspecte urmărite. La Urban Beauty Care se acordă o atenție deosebită și stării de bine a pacienților, la dispoziția cărora sunt puse spații generoase în camere separate, dotate cu smart Tv-uri în fiecare încăpere, cu posibilitatea conectării telefoanelor personale pentru vizionarea programelor preferate, grupuri sanitare dotate cu cabine de duș cu hidromasaj, totul într-o atmosferă relaxată și intimă.

În aceeași idee de grijă față de pacient a fost prevăzut și serviciul pickup & delivery, prin care cei care frecventează centrul pot opta să fie aduși la sediu la ora programării, iar la finalul tratamentului sunt transportați acasă.

Centrul, care a fost deschis din 2012, își diversifică mereu serviciile oferite și se adaptează la ultimele noutăți în domeniu. Pentru calitatea serviciilor oferite, Urban Beauty Care a primit distincția „Best Remodeling Therapy Center” la IFWSA Excellence Awards Romania 2018.

Totodată, centrul este acreditat de Internațional Fitness Wellness & Spa Assocition, ceea ce îi permite să organizeze cursuri pentru meseria de Operator întreținere corporală, finalizate cu certificat recunoscut.

Pentru detalii despre procedurile ce pot fi solicitate și programări vă așteptăm pe str. Arieș nr. 3, etajele 1 și 2 sau puteți consulta pagina www.urbanbeautycare.ro, ori suna la tel. 0753 033 262.

(178101)
Regulament de plasare a anunturilor