Inotatorii amatori din Timisoara au castigat trei medalii de argint si una de bronz

De Marcel Hoster
Inotatorii amatori din Timisoara au castigat trei medalii de argint si una de bronz
© Foto: Masters Timisoara
Înotătorii amatori timişoreni au obţinut noi succese în străinătate. Reprezentând clubul Masters Timişoara, aceştia au înregistrat patru locuri pe podium la campionatul național de vară în bazin descoperit al Ungariei.

Doi reprezentanţi ai Clubului de Înot Masters Timișoara au obținut patru locuri pe podium la campionatul național de vară în bazin descoperit al Ungariei, eveniment desfășurat în Gyula. La competiția ce a avut loc în perioada 23-25 iunie au participat 481 de înotători, reprezentând 46 cluburi din 5 țări: Germania, România, Serbia, Slovacia și Ungaria, cei mai vârstnici dintre participanți având 83 de ani, la femei, și 84 de ani, la bărbați.

Clubul timişorean a fost reprezentat de Mihai Lisețchi (grupa 55-59 ani), care a obținut două medalii de argint, și Eleonora Tarța (55-59 ani), care a obținut o medalie de argint și una de bronz.

Clubul de Înot Masters Timișoara reunește persoane care au împlinit vârsta de 18 ani și care au ca pasiune înotul, printre acestea numărându-se foști sportivi, precum și persoane care nu au practicat niciodată înotul de performanță. Inițiativa promovează practicarea activității sportive de către adulți, în general, vizând, în același timp, atât păstrarea stării de sănătate, cât și îmbunătățirea capacității sportive a practicanților.

Clubul funcționează în regim de auto-susținere financiară, toate costurile fiind suportate de către participanți.

Mișcarea de înot masters implică adulți care practică acest sport ca amatori, unii doar pentru recreere, alții și pentru competiție, participarea, în sine, fiind mai importantă decât rezultatele. Sportivii concurează pe grupe de vârstă: 18-24, 25-29, 30-34, 35-39, ș.a.m.d., ultima categorie incluzând orice vârstă peste 100 de ani.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor