Incep inscrierile in clasa pregatitoare. Clasele aprobate in Timis si scoala unde sunteti arondati

De Adrian Panduru
Incep inscrierile in clasa pregatitoare. Clasele aprobate in Timis si scoala unde sunteti arondati
Se dă startul înscrierilor în clasa pregătitoare. Din 27 februarie, părinții pot completa cererile pentru ca cei mici să pășească din anul școlar 2017-2018 în prima lor zi de școală. În Timiș sunt disponibile peste 250 de clase pregătitoare gata să primească viitorii elevii.

Pentru anul școlar 2017-2018, în Timiș sunt propuse 268 de clase pregătitoare pentru 5.902 copii. Numărul acesta poate fi mai mic sau mai mare la finalul perioadei de înscrieri, care se desfășoară în mai multe etape, în funcție de numărul de cereri.

Prima etapă de înscriere va începe în 27 februarie și se finalizează în 16 martie. Părinții pot înscrie copiii la sediul școlilor unde se află în circumscripție. Pentru a vedea de ce școală aparțineți și unde trebuie să depuneți cererea de înscriere pentru școlile din Timișoara puteți accesa acest link.

Aici găsiți circumscripțiile școlare din întreg județul.

Înscrierile încep în 27 februarie, la ora 8, la sediile unităților de învățământ. Prima etapă este cea în care sunt repartizați cu prioritate elevii care locuiesc în circumscripția școlii respective, adică pe străzile arondate unității de învățământ dintr-o anumită zonă.

În clasa pregătitoare vor fi înscriși toți copiii care împlinesc 6 ani până pe 31 august 2017, inclusiv.

Printre unitățile de învățământ din Timișoara cu cel mai mare număr de clase aprobate se numără Școala nr. 7 din Timișoara, cu 7 clase pregătitoare (25 de copii într-o clasă), Școala Gimnazială nr. 30, cu 6 clase, Școala Gimnazială nr. 30 din Timișoara, cu 4 clase sau Liceul Grigore Moisil cu patru clase.
Lista completă a claselor pregătitoare aprobate în Timiș o găsiți aici.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !