In picioare pentru vocatia binelui

De Crina Dobocan
In picioare pentru vocatia binelui
© foto: FAN
Timişorenii sunt invitaţi să se ridice în picioare pentru cei ce şi-au pus viaţa în slujba binelui – asistenţii sociali.

Timiş. La ceas de sărbătoare Sucursala Teritorială Timiș a Colegiului Național al Asistenților Sociali (CNASR) se alătură, ca partener, Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timișoara (UVT), la evenimentul de celebrare a 25 de ani de asistență socială pe tărâm bănățean.

Astfel, în data de 12 octombrie, între orele 10.00 şi 12.00, timişorenii sunt invitaţi în Aula Magna a UVT pentru a-i sărbători pe cei ce au urmat chemarea de a face binele şi-şi oferă dragostea semenilor aflaţi în dificultate – asistenţii sociali.

Evenimentul este dedicat oficialităților județene, reprezentanților societății civile, asistenților sociali, prietenilor și susținătorilor asistenței sociale.

Județul Timiş se alătură astfel celorlalte județe prin care a trecut Caravana CNASR în cadrul campaniei naționale „România se ridică în picioare pentru asistența socială”: Gorj, Sibiu, Neamț, Bacău, Ialomița, Ilfov, Giurgiu, Vaslui, Argeș, Bihor, Constanța.

Participanții la acest eveniment, se vor bucura și de prezența conducerii CNASR, în persoana preşedintelui Doru Buzducea, a vicepreședinților Cristian Roșu și Ioan Durnescu, precum și a Dianei Cristea – secretarul executiv al CNASR.

„Ne bucurăm pentru faptul că pe 12 octombrie, întreaga conducere a CNASR poposește în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara, cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de la înfiinţarea profilului asistenţă socială pe tărâm bănățean. De aici, din Cetatea Timișului, din Mica Vienă de pe Bega, din orașul care a schimbat cursul istoriei țării în decembrie ’89, vom reactiva «Visul» asistentului social de a fi respectat și valorizat la nivel național”, a declarat Doru Buzducea, președintele Colegiului Național al Asistenților Sociali din România și decan al Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universităţii din București.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor