Husse – Calitate suedeza cu livrare personala la domiciliu. Hrana animalului dumneavoastra de companie vine acum direct acasa gratuit

Reactualizat la:
Husse – Calitate suedeza cu livrare personala la domiciliu. Hrana animalului dumneavoastra de companie vine acum direct acasa gratuit
© foto: Husse
ADVERTORIAL. Cu o activitate de 30 de ani pe piaţa din întreaga lume, hrana Husse destinată animalului dumneavoastră de companie vine direct la domiciliul dumneavoastră cu o simplă comandă pe internet. Marca Husse este acum prezentă şi în judeţul Timiş prin intermediul unei francize locale. Specialistul Husse, Edmund Ferdinand Antonievici, vine la dumneavoastră acasă pentru consiliere nutrițională, în mod gratuit, se testează tipul de hrană potrivit animalului de companie și ulterior vă livrează hrana adecvată, fără costuri suplimentare de livrare. Mai multe informaţii puteţi găsi online, la https://www.facebook.com/hussetimis/ și https://romania.husse.com/franchisee-finder.

Fondată în Stockholm, Suedia, în anul 1987, Husse a devenit leader la nivel internațional în livrarea la domiciliu a hranei Super Premium și a accesoriilor pentru câini, pisici și cai.

Mâncarea Husse pentru câini și pisici este făcută din ingrediente premium de cea mai bună calitate. Aceasta este produsă fabrici moderne de către o echipă calificată și cu ajutorul echipamentelor de ultimă generație. O garanție a calității produselor și a procesului de producție este numărul clienților loiali și satisfăcuți pe care Husse îi are în întreaga lume. Cum puteţi afla date suplimentare despre calitatea produselor? Este foarte simplu, vizitați magazinul Husse on-line, la adresa de internet romania.husse.com, şi aici obțineţi o imagine detaliată asupra ingredientelor alimentare, a aditivilor, a valorii energetice și a digestibilității. Tot aici găsiţi informaţii pentru a înțelege conceptul Husse despre hrana pentru animale de companie și modul în care înțelege să fie aproape de clienți și de animalele lor de companie. Husse se concentrează continuu asupra sănătății și bunăstării animalelor de companie.

Lider european în livrarea gratuită la domiciliu a hranei și a produselor pentru câini, pisici și cai, compania urmăreşte un proces de îmbunătățire continuă, căutarea constantă a celor mai bune soluții pentru companionii dumneavoastră, pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate. „Obiectivul nostru este să promovăm un stil de viață sănătos pentru animalele de companie. Viziunea noastră ne ghidează în toate activitățile noastre”, se arată în viziunea companiei suedeze.

„La Husse dorim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii prin oferirea de livrări gratuite la domiciliu pentru câini și pisici. Noi îi ajutăm pe proprietarii de animale de companie să primească cu ușurință și fără efort hrană pentru câini și hrană pentru pisici fără costuri suplimentare, astfel încât aceștia să poată petrece mai mult timp liber cu animalele de companie. Găsirea online a alimentelor pentru câini nu este întotdeauna ușoară, la fel și în cazul hranei pentru pisici, tocmai din acest motiv efectuăm un test de hrană prin oferirea gratuită a unei mostre de hrană, și ulterior stabilim un plan nutrițional urmat de vânzarea produselor Husse” , ne-a declarat Edmund F. Antonievici, în calitate de consilier nutrițional Husse Timiș.

Produsele sub marca Husse sunt realizate din ingrediente și produse de înaltă calitate, iar consilierii de vânzări ai companiei sunt instruiți în nutriția animalelor. Desigur, serviciile oferite alături de livrarea gratuită la domiciliu fac diferența faţă de competiţie.

Mâncarea pentru câini și pisici HUSSE este pregătită din ingrediente de excelentă calitate super premium și este produsă în cele mai bune și moderne fabrici de către personal specializat și dedicat și cu echipamente de ultimă generație.

Calitatea produselor este evaluată nu numai prin analizele specifice, ci și prin selectarea riguroasă a materiilor prime utilizate. De aceea, toate reţetele folosite sunt fabricate din ingrediente care sunt potrivite pentru consumul uman.

Calitatea nutritivă a fiecărui ingredient este menţinută prin procese unice de fabricație Într-un proces de îmbunătățire continuă, echipa de medici veterinari și nutriționiști ai Husse verifică în mod constant compoziția alimentelor pentru îmbunătățirea calității.

O garanție a calității produselor și a procesului de producție este numărul extrem de mare de clienți loiali și mulțumiți pe care Husse îi are în întreaga lume.
Regulament de plasare a anunturilor