Horia Brenciu revine la Timisoara ca invitat special la inaugurarea restaurantului Craft Indoor

Horia Brenciu revine la Timisoara ca invitat special la inaugurarea restaurantului Craft Indoor
© Foto: CRAFT Indoor
ADVERTORIAL. Timișoara se îmbogățește cu un nou restaurant a cărui bucătărie, atmosferă și preparate speciale transformă locația în una irezistibilă tuturor celor care doresc să se bucure de panorama orașului. Terasa Craft Rooftop, din clădirea Modex, se mută în interior.

Deschiderea oficială a restaurantului Craft Indoor va avea loc vineri, 13 Octombrie, de la ora 20:00, iar invitat special, în seara deschiderii, este Horia Brenciu.
Concertul susținut de artist împreună cu HB Orchestra va marca oficial intrarea Craft Indoor în lifestyle-ul timișorean.

Cântăreț, entertainer și prezentator român de televiziune, Horia Brenciu a debutat la numai 18 ani, în anul 1990, în trupa „Apropo”, pe vremea respectivă cântând la pian, și abia mai târziu remarcându-se vocal. În anul 2002, Brenciu formează trupa HB Orchestra, al cărei prim album s-a intitulat 35. Trupa este o combinație fericita de profesionisti experimentați și amatori pasionati. Fiecare membru are talente multiple, ceea ce ii permite trupei să abordeze o gamă extinsă de genuri muzicale: jazz, rock, pop, R&B, soul, swing, cafe concert, iar împreună cu electrizantul Horia Brenciu, HB Orchestra reprezintă succesul garantat al oricărui eveniment.