Firmele timisene sunt chemate la cel mai mare targ din domeniul agricol, din aceasta parte a Europei

De Marcel Hoster
Firmele timisene sunt chemate la cel mai mare targ din domeniul agricol, din aceasta parte a Europei
© Tion: Firmele timisene sunt chemate la cel mai mare targ din domeniul agricol, din aceasta parte a Europei
Firmele timişene sunt invitate să viziteze unul dintre cele mai mari târguri din domeniul agricol, din această parte a Europei. Acesta are loc la Novi Sad, în Serbia, şi adună la start 1500 de participanţi, din 60 de ţări.

La doar 150 de kilometri de Timişoara va avea loc una dintre cele mai mari expoziţii din domeniul agricol, la Novi Sad, în Serbia. Acţiunea reprezintă o excelentă oportunitate pentru cei din domeniu, pentru a descoperi cele mai noi informaţii din sectorul agriculturii, dar şi pentru a semna eventuale înţelegeri în vederea dezvoltării afacerilor.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 16 mai 2016 o misiune economică la Novi Sad, pentru vizitarea celei de-a 83-a ediții a Târgului Internațional de Agricultură, cel mai important târg de profil din Serbia și unul dintre cele mai mari din Europa. Ataşat evenimentului, în fiecare an, în cadrul acestuia are loc semnarea a numeroase contracte şi înţelegeri în cadrul standurilor şi a burselor de afaceri aferente evenimentului.

Vizitatorii vor putea intra în contact direct cu cei peste 1.500 de expozanți din Serbia și din alte 60 țări ale lumii, care își prezintă oferta de produse, echipamente și servicii, pe spații de expunere generoase, interior – 9.000 mp și exterior – 40.000 mp. Sectorul de animale vii cuprinde 1.300 de capete, pe o suprafață de 5000 mp. Un număr de 7 țări – Austria, China, Croația, Italia, Olanda, Serbia și Ungaria – sunt prezente cu pavilioane naționale.

Expozanții, producători și distribuitori, sunt grupați pe mai multe domenii și sectoare: mașini și utilaje pentru agricultură și industrie alimentară, produse agro- alimentare, băuturi, ambalaje și mașini de ambalat, componente și piese de schimb pentru utilaje și mașini agricole, fertilizatori, îngrășăminte, alte produse chimice pentru agricultură, sisteme de energie regenerabilă, știință aplicată și cercetare, servicii financiare, alte servicii conexe.

Firmele timișene înscrise au posibilitatea de a participa la conferințe și seminarii tematice, workshop-uri și la întâlniri B2B.

Informații suplimentare se pot obţine la tel. 0723/471920, 0372185285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, Stana Stoianov – consultant cameral.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor