Firmele din Timis, invitate sa participe la doua expozitii in Grecia

De Marcel Hoster
Firmele din Timis, invitate sa participe la doua expozitii in Grecia
© Tion: Firmele din Timis, invitate sa participe la doua expozitii in Grecia
Firmele din judeţul Timiş pot participa la două expoziţii organizate în această primăvară în Grecia, în domeniul alimentar. Cazarea şi transportul pot fi suportate de statul grec.

Camera de Comerţ Timiş oferă societăţilor timişene posibilitatea să viziteze două expoziţii în Grecia, în perioada martie-aprilie 2017, Food Expo şi Freskon. Deplasarea se realizează prin programul „Hosted Buyer”, care este susținut de Guvernul Elen, un serviciu pentru expozanți și vizitatori, bazat pe promovarea cooperării între întreprinderi, prin întâlniri de afaceri pre-aranjate cu expozanții. Firmele românești aplicante trec printr-un proces de selecție realizat de Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România. Dacă sunt selecţionate, firmele beneficiază de gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București – Biroul Economic și Comercial, organizează participarea firmelor timișene, în calitate de vizitator, la Expoziţia Internaţională de produse alimentare și băuturi „Food Expo”, respectiv la Expoziția Internațională de Fructe și Legume „Freskon”. Prima acţiune are loc în perioada 18 – 20 martie, la Metropolitan Expo Greece Atena. Aflată la cea de-a 4-a ediţie, Food Expo se adresează profesioniştilor din domeniul supermarketurilor, hypermarketurilor, magazinelor de tip Cash & Carry, importatori, distribuitori, comercianţi de produse alimentare, lanţuri de hoteluri, lanţuri de restaurante. Mai multe informaţii despre expoziţie şi evenimentele conexe sunt disponibile pe pagina de internet. Termenul de înscriere este 17 februarie 2017.

Expoziția Internațională de Fructe și Legume „Freskon” are loc în perioada 27–29 aprilie 2017, la Centrul Internațional Helexpo Salonic. Produsele expuse sunt fructe și legume proaspete, alune, condimente, produse BIO, produse agricole prelucrate, maşini de ambalare, produse plastice, servicii conexe. Mai multe informaţii despre expoziţie şi evenimentele conexe sunt disponibile pe pagina de internet. Termenul de înscriere este 10 martie 2017.

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile româneşti interesate să participe la aceste expoziţii. Relații suplimentare și înscrieri de participare la tel.: 0372 185 244 sau 0372 185 285, e-mail: akormany@cciat.ro, Ana-Maria Kormany – consultant cameral.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !