Fara stampila pe unele documente depuse la CJAS Timis. Apel pentru ca asiguratii sa nu fie pusi pe drumuri

De Adrian Panduru
2Comentarii
Fara stampila pe unele documente depuse la CJAS Timis. Apel pentru ca asiguratii sa nu fie pusi pe drumuri
© Foto: arhivă
Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiș transmit că a fost eliminată obligativitatea aplicării ştampilei pe declaraţii, cereri, contracte sau orice alte documente depuse la CJAS Timiș de furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale.

Conform prevederilor legale, furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale, precum şi furnizorii de materiale sanitare nu mai au obligaţia să aplice ştampila pe documente sau înscrisuri depuse la Casa de Asigurări de Sănătate.

„Concret, aceste acte normative vin în sprijinul furnizorilor, ușurându-le activitatea, întrucât nu mai este necesară aplicarea parafei medicului, a ștampilei cabinetului/unității medicale și nici a semnăturii olografe a medicului pe documentele emise în baza contractului cu casa de asigurări de sănătate și anume: bilete de trimitere, concedii medicale, prescripții medicale, etc.

Facem apel la toți factorii implicați: medici, farmacii și unități sanitare să respecte actele normative în vigoare, pentru a nu mai pune asigurații pe drumuri” a spus Victor Dumitrașcu, președinte-director general al CJAS Timiș.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor