Evenimente de promovare culturala si de business ale Macedoniei la Timisoara

Reactualizat la:
Evenimente de promovare culturala si de business ale Macedoniei la Timisoara
Asa cum ne-a declarat Consulul Onorific al Macedoniei la Timisoara, dl. Dupta Pavel Ernest, ieri si astazi au avut loc doua evenimente de promovare culturala si de afaceri la Timisoara, in prezenta D-nei Natasha Nikolova – Insarcinat cu Afaceri la Ambasada Macedoniei la Bucuresti.

Primul eveniment a fost organizat in 15 iunie incepand cu ora 18 la “Centrul Cultural Ambasada” unde participantii, romani si macedoneeni, s-au bucurat de o seara speciala, unde au putut sa vizioneze un film cu imagini inedite despre oportunitatile turistice pe care le ofera Macedonia. Cu aceasta ocazie au putut sa deguste si cateva specialitati culinare cum ar fi tocana de vanat cu trufe si hribi, zelnik (placinta macedoneeana), ajvar si vin de la crama TIKVES. Atmosfera a fost deosebit de placuta, ceea ce este deja ceva normal la “Centrul Cultural Ambasada”.

foto-3

Vineri in 16 iunie la ora 11, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a avut loc o intalnire de lucru intre d-na Florica Chirita – Director General, d-na Natasha Nikolova – Insarcinat cu Afaceri la Ambasada Macedoniei si noul Consul Onorific al Macedoniei dl. Dupta Pavel.

Intalnirea a fost deosebit de constructiva, deoarece pe langa prezentarile protocolare, au fost discutate si propuneri de actiuni concrete care vor ajuta firmele din judetul Timis sa cunoasca mai bine mediul economic macedoneean si viceversa, promovarea investitiilor in ambele sensuri, printr-o informare eficienta a mediului economic si acordarea suportului necesar oamenilor de afaceri din ambele tari.

(812283)
Regulament de plasare a anunturilor