Elevi din întreaga țară vor participa la Electronics Summer University, la Timișoara

De A.M.
Elevi din întreaga țară vor participa la Electronics Summer University, la Timișoara
© foto: UPT
Peste 70 de elevi, de la licee din întreaga țară, vor participa la școala de vară Electronics Summer University, la Timișoara.

În perioada 19 august – 1 septembrie 2019, la cea de-a patra ediție a Electronics Summer University vor participa peste 70 de elevi din județele Alba, Arad, Bistrița, Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Prahova, Timiș și Vâlcea.

Electronics Summer University este o școală de vară, organizată de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale de la Universitatea Politehnica Timișoara împreună cu Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații, care se adresează elevilor de clasa a XI-a.

Această școală de vară are ca scop promovarea învățământului superior în rândul elevilor de clasa a XI-a, proiectul fiind finanțat prin Schema de Granturi Competitive pentru universități, din cadrul proiectului ROSE.

Pe parcursul școlii de vară, elevii de liceu vor avea ocazia să experimenteze viața unui student de la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale din Timișoara. Ei vor acumula cunoștințe noi și le vor aprofunda pe cele dobândite deja. Liceeni vor fi cazați gratuit în căminele UPT.

De-a lungul celor două săptămâni, aceștia vor participa la cursuri non-formale, aplicative, vor efectua vizite la la Experimentarium TM, la firme din Timișoara, la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră al UPT, vor desfășura activități sportive, vor lua parte la traininguri de dezvoltare personală, la un treasure-hunt (vânătoare de comori) în toată Timișoara, dar și la diverse seri sociale, ne transmit reprezentanții Universității.

Este important de remarcat că peste 50% dintre participanții edițiilor anterioare au devenit studenți ai UPT, iar voluntarii actualei ediții sunt participanți din edițiile precedente.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor