Ebos Tour le propune timisorenilor excursii pline de aventuri in Malaezia, Singapore si Thailanda (P)

Ebos Tour le propune timisorenilor excursii pline de aventuri in Malaezia, Singapore si Thailanda (P)
În timp ce în Timişoara lumea începe să se îmbrace cu haine groase, Ebos Tour vă propune să petreceţi mai bine de o săptămână într-un paradis exotic: Thailanda. Cu plecare direct din Timişoara, veţi ajunge în cel mai scurt timp la Bangkok, Singapore, Phuket sau pe insula lui James Bond!


Prima excursie propusă de Ebos Tour are loc între 20 şi 29 octombrie, la Bangkok şi Phuket. În Bangkok veţi putea face shopping, croaziere sau vă veţi putea relaxa la piscina hotelului, care oferă un peisaj complet al impresionantei metropole. Nu rataţi excursiile la cele mai frumoase temple din Bagkok, cum ar fi Wat Traimit – care găzduieşte statuia Buddha de Aur, construită din cinci tone de aur masiv -, Wat Pho – care adăposteşte gigantul venerat Buddha Culcat şi o şcoală de masaj tradiţional – şi Wat Benjabophit – renumit pentru faţada sa elegantă, de marmură albă.

Tot în Bagkok se află şi Marele Palat, unde veţi descoperi una dintre minunile lumii: Templul lui Buddha de Smarald.

Evident, nu puteţi rata viaţa de noapte din capitala Thailandei, renumită pentru cluburile de noapte – celebrele go-go, sky baruri şi saloanele de masaj.

Excursia în Thailanda propusă de Ebos Tour continuă cu insula Phuket, unde vă veţi putea relaxa pe una dintre plaje, să vizitaţi insula lui James Bond sau să mergeţi în junglă pe spinarea elefanţilor. Nu puteţi să ajungeţi în Phuket şi să nu vizitaţi şi celelalte insule mai puţin aglomerate, cum ar fi Phi Phi, Krabi sau Khai.

Timișorenii care vor să profite de fiecare minut din vacanța lor de vis să descopere locuri minunate, atunci nu trebuie să rateze excursia circuit propusă de Ebos Tour care îi duce pe turiști în Kuala Lumpur, Singapore, Phuket și Bangkok, ce va avea loc între 4 și 16 noiembrie.
Timp de 13 zile, veți avea ocazia de a descoperi cele mai interesante destinații turistice, de la cele mai mari metropole din lume, la plaje exotice și izolate, pentru câteva momente de liniște și relaxare.

Excursia propusă de Ebos Tour începe în Kuala Lumpur, unde, alături de un ghid local veți face face un tur interesant care dezvăluie frumusețea și farmecul orașului Kuala Lumpur, supranumit și Garden City of Light (Orașul grădină al luminilor). Printre obiectivele vizitate se vor număra și Petronas Twin Towers, Palatul Regelui, Monumentul Național, Muzeul Național, Moscheea Națională, Sultan Abdul Samad Building și Cricket Club Tudor. După atâtea obiective interesante, după-amiaza veți avea timp liber pentru a descoperi pe cont propriu atmosfera orașului.

A doua zi distracția se mută în Singapore, considerat cel mai curat oraș din Asia. Dimineața veți explora orașul alături de un ghid local vizitând District Civic, Padang, Clubul de Cricket, Palatul Parlamentului, Curtea Supremă de Justiție și Primăria. Mai apoi este programată o scurtă oprire în Parcul Merlion, o creatură mitologică, care este parte leu și parte pește, de unde veți putea admira o impresionantă panoramă a Marina Bay. Mai apoi veți vizita Thian HOCK Keng Temple, unul dintre cele mai vechi temple budiste, Chinatown și Little India. După-amiaza va fi din nou rezervată descoperirii orașului pe cont propriu, dar vă recomandăm să nu ratați Singapore Botanic Gardens, Sentosa Island.

Următoarea zi va fi dedicată relaxări în Phuket la piscina resortului, iar a doua zi veți putea vizita plaja orașului, dar și Insula lui James Bond, Elephant trekking și Krabi. În următoarea zi veți avea ocazia să vă relaxați în Bangkok, fie la piscina hotelului în care veți fi cazat, fie explorând singur minunatul oraș. În ziua următoare distracția începe descoperind cele mai frumoase temple din Bangkok. De asemenea, Ebos Tour propune și o incursiune în viața sătenilor din Phra Phradaeng. Veți vizita o piață de weekend unde vânzătorii pot fi în bărci, vânzându-și marfa din ambarcațiuni.

Mai multe detalii despre excursiile propuse de Ebos Tour găsiți aici.
Regulament de plasare a anunturilor