E oficial: s-a lansat Nordic Residence. Cel mai nou ansamblu rezidential din Timisoara: cea mai buna zona, cea mai buna locatie, cel mai bun pret (P)

Reactualizat la:
E oficial: s-a lansat Nordic Residence. Cel mai nou ansamblu rezidential din Timisoara: cea mai buna zona, cea mai buna locatie, cel mai bun pret (P)
Dezvoltat în cea mai bună zonă a orașului, într-o locație de excepție, Nordic Residence devine, începând din iunie 2014, unul dintre cele mai atractive proiecte rezidențiale din Timișoara prin prisma stilului architectural al cartierului, a functionalității perfecte și a caracterului inovator al caselor.

Nordic Residence presupune dezvoltarea unui micro-cartier de 29 de case în regim de înălțime P + 1E, toate casele urmând a fi construite după înalte standarde de calitate. Spațioase și confortabile, noile case din Nordic Residence se adresează atât celor tineri cât și familiilor, însă în special acelora care își doresc să locuiască într-un cartier nou, aproape de oraș, de locul de muncă sau școala copiilor. Astfel, poziţionat la numai 200 m de Selgros, cartierul beneficiază de vecinătatea centrelor comerciale Auchan Nord Hypermarket, Decathlon, Hornbach, a numeroase unități de învățământ pre-universitar și universitar, restaurante, benzinării și bineînțeles mijloace de transport în comun.

“Accesul facil, distanța redusă față de centrul orașului, racordarea la toate rețelele de utilități și drumuri ale municipiului Timișoara, avantajul celei mai dinamice zone imobiliare, prețurile fără concurență, reprezintă premise de succes ale proiectului Nordic Residence”, spune Cătălin Benec, manager vânzări, Albedra.

Casă nouă de la 77.900 euro (teren și TVA 5% inclus)

Noile modele de case Nordic Residence se vând începând cu 77.900 euro (teren și TVA inclus), acesta fiind în prezent una dintre cele mai avantajoase investiții de pe piața rezidențială din Timișoara.

Albedra – Parte a Alber Holding

Nordic Residence este un proiect rezidențial dezvoltat de compania Albedra, parte a grupului Alber Holding, cel mai activ dezoltator din zona de Vest a României.

“Nordic Residence reprezintă doar prima etapă a unui proiect rezidențial de anvergură. Până în anul 2020, avem planificată dezvoltarea unui număr de 1200 de case și apartamente în Timișoara”, completează Sorin Draghici, director executiv, Albedra.

După nenumărate proiecte de succes dezvoltate în cele mai importante orașe din România, Alber Holding, prin compania Albedra, demarează cu această ocazie dezvoltarea unor importante proiecte imobiliare în Timișoara. Atât la nivel național (Arad, Oradea, Timișoara, Brașov, Bacău, Cluj-Napoca), cât și internațional (Budapesta, Nice), Alber Holding urmărește integrarea spectrului pieței imobiliare, vizând următoarele segmente: rezidențial, industrial, comercial/retail și birouri. În perioada 2006-2014, Grupul a construit și vândut, pe segmentul rezidențial, peste 3.000 de unități locative, iar în ceea ce priveste zona industriala, s-au dezvoltat proiecte cu o arie construită desfașurată de cca. 200.000 mp (vândută sau închiriată în proporție de peste 90%).

Pentru oferta de case și informații suplimentare despre noul ansamblu rezidențial din Timișoara, reprezentanții Nordic Residence vă stau la dispoziție: 0731 160 419 / 0730 022 945, www.albedra.ro.
Regulament de plasare a anunturilor