Din nou la scoala. Primarul Timisoarei catre elevii de la Loga: Bine ati revenit acasa!

De Adrian Panduru
19Comentarii
Din nou la scoala. Primarul Timisoarei catre elevii de la Loga: Bine ati revenit acasa!
© Tion: Din nou la scoala. Primarul Timisoarei catre elevii de la Loga: Bine ati revenit acasa!
Elevii din Timișoara au revenit la școală. Unii în clădiri renovate (cu unele lucruri care trebuie sau au fost rezolvate până la recepția finală, cum ar fi infiltrații de apă la Loga și Calderon), iar alții în vechile clădiri. Cei de la Colegul Național C.D. Loga au revenit în clădirea renovată, la fel și cei de la Calderon. Primarul Timișoarei Nicolae Robu a fost la ambele unități de învățământ la deschiderea de an școlar.

La Colegiul Național C.D. Loga deschiderea de an a avut loc la ora 8, în sala festivă. În fața ușii erau o înghesuială de neînchipuit. Traficul prin fața școlii a fost unul acceptabil, neexistând blocaje, deși este prima zi de școală. Copiii erau lăsați de părinți, cu mașina, în fața școlii, iar unii și-au etalat cele mai noi ținute.

„Bine ați revenit acasă. O clădire care are 99 de ani și la care zeci și zeci de ani nu s-a mai intervenit. Ne-am asumat să o ducem la nivelul pe care îl merită instituția și clădirea, un monument al Timișoarei. Este o școală cu care orașul se mândrește și cred că țara are toate motivele să se mândrească. Priceperea și randamentul vostru va putea fi unul mai bun. Veți avea în continuare tot sprijinul și o rog pe doamna directoare să nu aibă nicio inhibiție, să vină cu solicitări ca în școală să existe tot ce trebuie pentru un învățământ de calitate. Nu o să putem să facem aceste lucruri peste noapte, dar nimic din nevoile școlii nu va fi neluat în seamă, toate solicitările vor primi răspuns pozitiv. Iubiți școala, clădirea aceasta minunată, iubiți orașul și contribuiți și voi, din statutul de copil, la bunul nume al Timișoarei și la ridicarea lui și mai sus de nivelul la care a fost adus de înaintașii noștri”, a spus primarul Timișoarei Nicolae Robu în fața copiilor, profesorilor și părinților.

După deschiderea de la Loga, primarul Nicolae Robu a poposit la Liceul Jean Louis Calderon, unde a fost prezentă și Aura Danielescu, inspectorul școlar general de Timiș. O altă școală reabilitată, unde copiii au revenit în clădirea care a fost supusă lucrărilor.

Aici, festivitatea de început de an a avut loc în curtea școlii.

În Timiș, peste 90.000 de elevi au pășit din nou la școală, în peste 600 de unități de învățământ. Anul școlar are 35 de săptămâni. Luni a fost doar… prima zi…19Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor