Dezvoltatorul imobiliar Tagor a demarat lucrarile de constructie pentru faza a doua a proiectului rezidential Adora Forest, situat in partea de nord-est a orasului Timisoara

Dezvoltatorul imobiliar Tagor  a demarat lucrarile de constructie pentru faza a doua a proiectului rezidential Adora Forest, situat in partea de nord-est a orasului Timisoara
© foto: TIT/Nova Market Grup
ADVERTORIAL. Complexul rezidențial va include în total 9 blocuri cu aproximativ 1.000 de apartamente, localizate în vecinătatea zonei rezidențiale Dumbrăvița, chiar lângă Pădurea Verde.

Primul bloc cu 107 apartamente este dat în folosință și ocupat integral, cele 115 apartamente din cadrul celui de-al doilea bloc fiind deja rezervate în proporție de 40%.

Antreprenorul general este compania de construcţii Danya Cebus, parte a grupului Africa-Israel Investments.

Ambele clădiri sunt organizate în regimul de înălțime P+11 etaje și beneficiază de cele mai bune dotări și facilități, precum și finisaje de calitate premium. Cea de-a doua clădire oferă apartamente cu 2, 3, respectiv 4 camere, de asemenea și apartamente cu grădină.

Clădirile beneficiază de locuri de parcare supraterane, acces facil la magazinele de proximitate și un parc amenajat cu spații verzi și locuri de joacă pentru copii.

Proiectele Tagor aduc o îmbunătățire în ceea ce privește construcțiile rezidențiale, introducând sistemul de încălzire în pardoseală ca standard pentru toate locuințele, fără costuri adiționale pentru cumpărător. Aceasta este o soluție de încălzire modernă, economică din punct de vedere al consumului energetic și eficientă din punct de vedere al costurilor.

Achiziționarea unui apartament aflat în stadiu de construcție oferă clienților prețuri promoționale începând de la 1.100 euro/mp util plus TVA.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor, acesta deținând în prezent 4 proiecte rezidențiale: Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, Adora Pipera în nordul capitalei, Adora Park în Arad și Adora Forest în Timişoara

Va așteptăm la standul Adora din cadrul târgului imobiliar Timișoara, TIT 2018, ce va avea loc în zilele de 10-11 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, pentru a ne cunoaște mai bine și a vă prezenta în detaliu ofertele noastre.

(983128)
Regulament de plasare a anunturilor