Datorita acestei fotografii, am decis sa slabesc (P)

Reactualizat la:
Datorita acestei fotografii, am decis sa slabesc (P)
La drept vorbind, n-am fost niciodată „trasă prin inel”. Dar, în ciuda conformaţiei mele, la 1,65 m, nu depăşeam niciodată 60 kg, până la 22 ani. Apoi, cu serviciul, căsnicia, naşterea copilului, ştiam că m-am îngrăşat.

Chiar dacă evitam cu încăpăţânare să ma sui pe cântar, la 30 ani aveam 80 kg….. Era în septembrie 2010 şi tocmai ne întorsesem din vacanţă. Un cuplu de prieteni, cu care împărţisem apartamentul închiriat pe malul mării, în Spania, îmi trimisese un e-mail cu fotografiile pe care le făcuse. Printre ele, fotografia alăturată. Când am văzut-o am avut un şoc. Evitam de ani de zile să mă las fotografiată în costum de baie. Atunci mi-am dat seama că trebuie sa fac ceva.

E drept că, în fiecare an ţineam câte un regim, în încercarea disperată de a slăbi. Cred că jumătate din surplusul meu de greutate provine din efectul yoyo al acestor regimuri de slăbit miraculoase. După ruşinea pe care mi-a provocat-o această fotografie, îmi doream să slăbesc cu adevărat şi definitiv. Dar, aveam 2 exigenţe cu privire la asta: voiam să-mi păstrez formele şi să nu sufăr de foame.

Când i-am explicat acestea medicului meu, acesta a surâs şi mi-a spus că am şanse, fiindcă tocmai se lansase un nou şi revoluţionar procedeu de slăbit. Un adevărat 3 în 1, care e capabil:

1). să ardă grăsimea excedentară

2). să faciliteze eliminarea

3). să regleze pofta de mâncare, toate în acelaşi timp.

Niciodată, până acum, un procedeu de slăbire nu a combinat toate aceste funcţii esenţiale în pierderea de greutate rapidă şi definitivă. Doctorul mi-a explicat că existau şi înainte lichide eficiente cu efect de drenaj, comprimate bune pentru eliminare şi pilule care reglau pofta de mâncare şi dispoziţia. Dar, dacă ar fi trebuit să iau toate aceste concomitent, pe lângă eventualele riscuri ale amestecului, preţul ar fi fost exorbitant (peste 1000 euro/lună).

„Această noutate, care face furori în Europa şi SUA, se prezintă sub forma unei fiole de plastic, uşor de băut, ce conţine în formula sa originală cei mai puternici 4 devoratori de grăsime: guarana, garcinia cambodgia, ceai verde si L-carnitina, care vor acţiona asupra metabolismului pentru a slăbi repede şi definitiv (organismul trebuie să funcţioneze din nou 100%, ca în adolescenţă).” mi-a spus.

Am urmat sfatul medicului şi am telefonat imediat laboratorului ce comercializează aceste fiole „miracol”. Am început prin a bea prima fiolă şi am avut surpriza să constat că gustul era într-adevăr foarte plăcut. O a doua surpriză: după o zi, slăbisem 400 g. Chiar dacă era mai puţin decât se preconiza, eram mulţumită. Aveam să-mi dau seama că pierderea în greutate se accelera în primele 15 zile, pentru a diminua în zilele următoare (îmi notam zilnic greutatea pierdută). Pe scurt, în prima săptămână pierdusem 3,6 kg, 5 kg în a doua, 4 kg în a treia şi 3,7 kg în cea de-a patra. În total 16,3 kg pierdute în 4 săptămâni şi asta, continuând să mănânc fără să mă privez.

Slăbisem 16,3 kg dar eram încă îngrijorată că aş putea lua înapoi kilogramele pierdute. Aveam să mă liniştesc repede: continuam să mă cântăresc zilnic şi, surpriză: continuam să slăbesc, fără să iau fiola. Sigur, nu cu mult, dar chiar şi când făceam unele excese, continuam să slăbesc. Mi-am sunat medicul, care mi-a explicat că este absolut normal. Această cură îmi reactivase metabolismul meu cel leneş. Am slăbit în total 21 kg şi, acum, greutatea mea s-a stabilizat.

Din acest motiv, am acceptat să mi se publice mărturia şi recomand cu adevărat această nouă cură tuturor celor ce suferă din cauza excesului de greutate.