Cultura, arta si cafea. Se apropie saptamana Cafékultour

De A. M. A.
Cultura, arta si cafea. Se apropie saptamana Cafékultour
© Foto: Facebook/ Cafékultour
Șapte seri creative, proiecte alese și cafea aburindă în cafenelele din Timișoara. Festivalul Cafékultour – Săptămâna Cafenelelor 2018 – va avea loc între 16 și 22 aprilie și va cuprinde concerte, expoziții, film, spectacole de teatru, mima și dans contemporan în diverse spații neconvenționale și cafenele din oraș.

Festivalul s-a născut în 2005, la inițiativa Institutului Francez și a Centrului Cultural German din Timișoara, din dorința de a suplini lipsa spațiilor culturale alternative din oraș. Timp de o săptămână, barurile și cafenelele au devenit loc de întâlnire a publicului cu forme diverse de expresie culturală și artistică.

„Cultura îndulcește cafeaua: pentru a paisprezecea oară ne întâlnim cu artiști tineri din țară și de peste hotare în cafenele, baruri, librării și alte locuri din Timișoara destinate convivialității”, transmit, cu entuziasm, organizatorii.

„Cafékultour este dovada vie a dorinței de a promova diversitatea culturilor, variatele forme de expresie și de a pune în valoare tinerii creatori contemporani. După cum știți deja, această serie de manifestări s-a născut în anul 2005 din lipsa spațiilor culturale alternative din oraș, motiv pentru care au fost stabilite barurile și cafenelele ca loc de întâlnire cu publicul tânăr și deschis față de noile forme de expresie culturală și artistică.

De atunci, săptămâna cafenelelor a devenit în timp un pretext de întâlnire, indispensabilă vieții culturale a publicului timișorean. Împreună cu partenerii noștri, propunem de-a lungul celor 7 zile un program cultural variat, care promovează multiculturalitatea și arta tânără în diferitele ei forme: muzică, teatru, film și dans contemporan”, spun și cei de la Centrul Cultural German.

Detalii despre program vor putea fi găsite, în curând, pe pagina oficială Cafékultour și pe site-urile Institutului Francez din Timișoara și Centrului Cultural German.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor