Congres Mondial de Anestezie – Terapie Intensiva la Timisoara. Peste 1.200 de participanti

De Adrian Panduru
Congres Mondial de Anestezie – Terapie Intensiva la Timisoara. Peste 1.200 de participanti
© Foto: arhiva
La Timișoara va avea loc Congresul Mondial de Anestezie – Terapie Intensivă. La eveniment vor fi prezenți peste 1.200 de participanți și 96 de speakeri de pe cinci continente, care vor susține conferințe și vor prezenta cele mai noi informații din domeniul Anesteziei, Terapiei Intensive și Medicinei de Urgență. Nu este singurul eveniment din domeniul Anesteziei și Terapiei Intensive care va avea loc în următoarea perioadă în urbea de pe Bega.

În perioada 28-30 Septembrie 2017, la Timişoara vor avea loc două evenimente științifice: ,Congresul Mondial al „World Society of Total Intravenous Anesthesia”, concomitent cu ediţia a 15-a a “Cursului Internaţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie lntensivă şi Medicină de Urgenţă”.

Vor participa peste 1200 de persoane. Vor susține conferințe și vor prezenta cele mai noi informații din domeniul Anesteziei, Terapiei Intensive și Medicinei de Urgentă 96 de speakeri de renume de pe cinci continente: America de Nord, Europa, Asia, Australia și Africa. La congres vor participa în premieră în Romania oaspeți din țări precum China, India, Nigeria, Indonezia, Malaezia.

Deschiderea oficială a manifestărilor va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, joi 28 septembrie.

„Organizarea în România a unui Congres Mondial de specialitate este încă o expresie a recunoașterii internaționale deosebite de care se bucură Școala Română de Anestezie-Terapie Intensivă, care onorează atât specialitatea noastră cât și medicina românească. Alegerea Timișoarei ca și organizator al acestui important eveniment științific, după alte evenimente internaționale de prestigiu organizate anii trecuți (Congresul de toamnă al European Society of Anesthesiology și patru întâlniri ale European Society for Computing and Technology in Anesthesia and Intensive Care), transformă Orașul declarat “Capitală Culturală Europeană 2021” într-un veritabil “Hub” al manifestărilor științifice în domeniu”, transmite doctorul Dorel Săndesc, președintele Societății Române de Anestezie – Terapie Intensivă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !