Conferinta Alimentatia Naturala sau Bio? Capcanele alimentatiei moderne

Reactualizat la:
Conferinta Alimentatia Naturala sau Bio? Capcanele alimentatiei moderne
ADVERTORIAL. Află care este cea mai mică bucătărie din lume și ce delicii poți să pregătești rapid și ușor! A doua conferință din seria evenimentelor cu tema “Prevenirea bolilor prin alimentație”, va fi organizată de Pronat, miercuri 29 ianuarie la Hotel Continental Timișoara, de la ora 18:00.

În cadrul conferinței vor fi prezentate informații utile pentru sănătate și prevenție cu privire la alimentație și pregătirea optimă a hranei.

Domnul Emanuel Popa – fondator Pronat ne va explica care este diferența între produsele naturale, bio sau ecologice și alături de doamna nutriționist Maria Varga ne vor prezenta capcanele alimentației moderne.

În partea a doua a întâlnirii, va avea loc un atelier de gătit cu ajutorul aparatului Thermomix, un aparat de bucătărie foarte versatil, care vă ajută să economisiți timp și face multe operații în locul vostru, reușind să înlocuiască cu succes multe alte aparate din bucătărie. Preparatele pot fi degustate de către participanți.

Proiectul își propune să pună bazele educației nutriționale pe termen lung, deoarece alimentația este componenta de bază a unui stil de viață armonios și elegant.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru rezervarea unui loc, este necesar să trimiteți un email de confirmare la adresa info@pronat.ro cu următoarele informații: nume, email și telefon.

Participă la întâlnirile noastre și învață să fii sănătos!

Relații la telefon 0770/108.328, 0356/007.324, info@pronat.ro

__________________________________________________________________

Despre PRONAT SRL

Pronat s-a născut cu 7 ani de zile în urmă când dorința de consum propriu pentru produse sănătoase, s-a transformat în afacere. Categoriile vizate au fost alimentele, suplimentele alimentare și cosmeticele: toate trebuiau să fie ”fără E-uri” dacă urma să aibă loc în portofoliul Pronat.

”Doar ceea ce este mai bun este suficient de bun ca să devină un produs Pronat!”

Actualmente Pronat are peste 90 de furnizori, în întregime din zona comunitară, peste 350 de parteneri recurenți și câteva milioane de produse vândute.

Piața internă este dată de mixul de canale de distribuție: comerțul bio specializat, lanțurile internaționale și de asemenea comerțul online.

Credem cu tărie ca mâncarea sănătoasă poate fi un adevarat medicament pentru trup, minte și suflet. Povestea noastră de succes s-a dezvoltat în timp având la bază principii precum: viață sănătoasă, energie, vitalitate, dăruire și profesionalism.