Concurs de fotografie: Timisoara mea

De S.P.D.
Concurs de fotografie: Timisoara mea
Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, în colaborare cu Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, cu Uniunea Artiștilor Plastici, cu Asociația Timișoreană de Fotografie, cu Petru Ilieșu – inițiator al conceptului Timișoara – Open Art City, și cu pictorul Mateas Marius Bolza organizează concursul de fotografie “Timișoara mea – locuri, oameni, momente”.

Competiția de va desfășura în perioada 22 – 31 martie 2014. Pot participa la concurs toate persoanele care consideră că au surprins o fotografie care reflectă una dintre următoarele două teme: bogăția arhitecturală a orașului sau noțiunea de Open Art City. Premiul pentru cea mai sugestivă fotografie privind bogăția arhitecturală a Timișoarei va consta într-o lucrare în ceramică oferită de Facultatea de Arte și Design, din cadrul Universității de Vest Timișoara. Premiul pentru fotografia care exprimă cel mai bine noțiunea de Timișoara – Open Art City va consta într-o pictură în ulei donată de pictorul timișorean Mateas Marius Bolza.

Fiecare participant poate transmite cel mult 5 fotografii, iar pentru fiecare dintre acestea va trebui să menționeze tema reprezentativă. Fotografiile vor fi publicate și pe pagina de Facebook și pe site-ul proiectului Timișoara 2021, precizează organizatorii. Juriul concursului de fotografie este format din: lector univ. Corina Nani – Facultatea de Arte și Design Timișoara, Ioan Szekernyes – președinte al Uniunii Artiștilor Plastici Timișoara, conf.dr. Lucian Ionică – vicepreședinte al Asociației Timișorene de Fotografie, Petru Ilieșu – scriitor, pictorul Mateas Marius Bolza. Concursul se derulează timp de 10 zile, în perioada 22 – 31 martie 2014, după care urmează perioada de evaluare a fotografiilor și anunțarea publică a câștigătorilor în perioada 10 – 11 aprilie 2014.

”Acest concurs se derulează în cadrul campaniei de informare a publicului Campania unește comunitatea și își propune să mobilizeze cât mai multe persoane pentru a se implica în activitățile din cadrul proiectului de candidatură”, declară Simona Neumann, directorul executiv al ATCCE.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor