Cele mai bune societati din judetul Timis au fost premiate la Topul Firmelor

De M. Hoster
Reactualizat la:
Cele mai bune firme din Timis au fost premiate la Centrul Regional de Afaceri
Cele mai bune firme din Timis au fost premiate la Centrul Regional de Afaceri
Centrul Regional de Afaceri Timişoara a găzduit joi seara o nouă ediţie, cea cu numărul 18, a Topului Judeţean al Firmelor. Într-un cadru festiv, cei mai buni dintre cei buni au fost premiaţi pentru succesul în afaceri.

Aşa cum ne-am obişnuit în fiecare an, cele mai de succes firme din judeţul Timiş se regăsesc în cadrul Topului Firmelor. Organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, evenimentul reuneşte crema mediului de afaceri timişean. Din păcate, criza economică s-a făcut simţită şi numărul societăţilor care au îndeplinit criteriile pentru a fi clasificate a scăzut şi în acest an. Dacă în 1993, numărul firmelor care au intrat în competiţia economică era de 178, ediţia din acest an reuneşte 5.885 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, din 26.711 firme care au depus bilanţul contabil pentru anul financiar 2010.

Realizat conform unei metodologii unice şi unitare la nivelul sistemului cameral naţional, clasamentul evidenţiază competenţa, valoarea şi seriozitatea celor 1032 de firme care au reuşit să se claseze pe primele trei locuri, structurate pe domenii de activitate, grupe şi categorii de mărime. Dintre firmele laureate, 220 sunt membre ale CCIA Timiş.

Unui număr de 3 unităţi de producţie şi 3 unităţi de cercetare şi învăţământ cu preocupări în domeniul proprietăţii industriale şi care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor, în baza datelor puse la dispoziţie de OSIM Bucureşti, le-a fost acordat Trofeul Creativităţii. În Topul Instituţiilor de Învăţământ Superior au fost clasificate 4 universităţi timişene care reprezintă elita învăţământului academic românesc.

Un număr de 103 de firme au reuşit ca timp de trei ani consecutiv să-şi menţină poziţia privilegiată într-o piaţă competitivă şi cărora li se acordă Distincţia de Excelenţă. În egală măsură, perseverenţa, echilibrul, consecvenţa şi tenacitatea sunt meritele de necontestat ale celor 55 de firme care s-au clasat pe primele trei locuri în ultimii cinci ani şi care sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Atmosfera serii a fost întreţinută de trupa Destino, iar supriza serii, oferită participanţilor, a fost un concert extraordinar susţinut de Costel Busuioc.

Societatea Inform Media Tech SRL a ocupat locul trei la categoria Activităţi ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe, dimensiunea Microîntreprinderi.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !