Cel mai important concurs de sah pentru copii si juniori s-a incheiat la Timisoara

De M. Hoster
Cel mai important concurs de sah pentru copii si juniori s-a incheiat la Timisoara
© TION: Cel mai important concurs de sah pentru copii si juniori s-a incheiat la Timisoara
La Timişoara s-a încheiat cel mai important concurs şahistic destinat copiilor şi juniorilor. În total zeci de participanţi s-au bătut pentru premiile a căror valoare s-a ridicat la 25.000 de lei.


În perioada 10-17 august 2014 s-a desfăşurat la Timişoara Concursul Internaţional de Şah pentru Copii şi Juniori, competiţia cu cel mai mare fond de premiere pentru această categorie de vârstă, organizată în România, de 25.000 lei.

Clubul Sportiv Mediator Giarmata Vii şi Asociaţia Pro Logos în parteneriat cu Universitatea de Vest Timişoara, Fundaţia Politehnica, CSS 1 Timisoara și Primăria Timișoara au organizat concursul open la Restaurantul Universitar Politehnica.

Cu un număr de peste 250 participanti, jucători şi insotitori, turneul de şah ce a durat o săptămână a oferit celor mai buni dintre participant premii de la 50 la 2.000 de lei, speranţa organizatorilor fiind ca peste câţiva ani în turneu să participe tot mai multi copii și juniori.

În afară de concursurile organizate zilnic, participanții au avut un program încărcat, fiind organizate multe activități: turul oraşului Timişoara cu tramvai de epocă, vizită la Muzeul Satului şi vizitarea Experimentarium.

Cel mai mare fond de premiere oferit vreodată în România pentru o astfel de competiţie a fost împărţit în cel mai echitabil mod posibil beneficiind de premii in bani 60 de copii. Premiile au fost nete şi garantate.

S-au acordat cupe, medalii şi diplome primilor clasaţi la fiecare categorie de vârstă, dar şi diplome de participare pentru toţi sportivii.
I

ată şi lista câştigătorilor la general: 1. Costachi Mihnea – Cs Universitatea Alba Iulia, 2. Secheres Adrian-Simion – Css Nr. 1 Timişoara, 3. Bida Mihai-Eugen – Cs Universitatea Craiova, 4. Pătraşcu Catalin-Lucian – Csm Focşani 2007, 5. Lazov Toni – Alkaloid – Macedonia, 6. Pavel Sebastian-Ionuţ – Cs Şah Club Galaţi.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor