Cauti o locuinta noua in Timisoara? La Vivalia Soarelui te poti muta imediat! Apartamentele sunt finalizate si au C.F.-uri disponibile

Cauti o locuinta noua in Timisoara? La Vivalia Soarelui te poti muta imediat! Apartamentele sunt finalizate si au C.F.-uri disponibile
ADVERTORIAL. Pe fondul stabilizării pieței rezidențiale de la începutul acestui an, apartamentele noi aflate în stadiu final de execuție sunt tot mai căutate în Timișoara. În acest context, reprezentanții Vivalia Soarelui ne informează că apartamentele dezvoltate de către aceștia, aproape de Complex, pe bulevardul Liviu Rebreanu, au deja extrasele C.F. disponibile. Acest fapt presupune un beneficiu extraordinar pentru cei care doresc să se mute cât mai repede într-un apartament nou.

De asemenea, procesul de achiziție prin Credit Imobiliar sau Prima Casă se derulează foarte rapid în cazul apartamentelor noi, cu C.F. disponibil, iar Vivalia Soarelui este printre puținele proiecte aflate în acest stadiu de execuție, în Timișoara.

Apartamentele cu 3 camere, în topul cerințelor

Odată cu revenirea economiei, studiile arată o creștere de 38% a cererii de apartamente cu 3 camere, conform imobiliare.ro. Dacă și tu cauți un apartament pentru familia ta, la Vivalia Soarelui beneficiile sunt doar în avantajul tău:

  • localizare optimă, mijloace de transport în comun la doar 100 m.
  • finisaje complete, calitate premium, furnizori de top
  • construcție și compartimentare exclusiv din cărămidă
  • spațiu extins, camere spațioase și compartimentare ideală
  • avantaj client de până la 8.000 euro, comparativ cu alte oferte din zonă
  • sunt apartamente inteligențe, dotate cu sistemul SMART
  • beneficiezi de 25% reducere la locurile de parcare.

Ești și tu interesat?

Accesează www.vivalia.ro și contactează consilierii de vânzări pentru a viziona apartamentele disponibile și a obține o ofertă personalizată!