Casieriile si ghiseele ANAF vor avea orar special in urmatoarele zile

De Marcel Hoster
Casieriile si ghiseele ANAF vor avea orar special in urmatoarele zile
© Foto: arhivă
Unităţile locale ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) vor avea, în ultimele zile din acest an, program special. Pentru fiecare tip de plată sunt stabilite date şi ore diferite până la care ghişeele şi casieriile vor lucra cu publicul.

Pentru operaţiuni în numerar, ridicarea sumelor în numerar din conturile instituțiilor publice deschise la unităţile Trezoreriei Statului pentru achitarea drepturilor salariale şi a drepturilor de asigurări şi asistenţă socială, precum şi pentru plăţi de volum redus şi urgente necesare bunei funcţionări a acestora se face până la 28 decembrie 2017.

Depunerea încasărilor în numerar ale unităţilor vamale – din perioada 29 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018 se va realiza 3 ianuarie 2018, iar depunerea la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului a sumelor în numerar aflate în casieriile proprii ale instituţiilor publice, până la 29 decembrie 2017, ora 10.30.

Achitarea la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului a impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi altor venituri în numerar se va putea realiza până la 29 decembrie 2017, ora 10.30. Restituiri de sume în numerar către contribuabili se vor face până la 29 decembrie 2017, ora 10.30.

În ceea ce priveşte operaţiunile prin virament, prezentarea la Trezoreria Statului a documentelor prin care instituţiile publice şi operatorii economici dispun plăţi către beneficiari cu conturi deschise la aceeaşi unitate a Trezoreriei Statului sau la unităţi ale Trezoreriei Statului din cadrul aceluiaşi judeţ; unităţi ale trezoreriei statului din alte judeţe sau la trezorerii din municipiul Bucureşti; instituţii de credit – până la 29 decembrie 2017, ora 10.

Prezentarea de către instituţiile publice sau operatorii economici a documentelor de virare a veniturilor bugetare reprezentând impozite, taxe, contribuţii şi alte venituri, care se achită la unitatea Trezoreriei Statului la care îşi au contul deschis sau la unităţi ale Trezoreriei Statului din cadrul aceluiaşi judeţ se va putea realiza până la 29 decembrie 2017, ora 10.

Prezentarea de către operatorii economici, la unităţile trezoreriei statului, a documentelor de transferare a disponibilităţilor în conturi deschise la instituţii de credit se va face până la 29 decembrie 2017, ora 10 (pentru plăţi de mică sau mare valoare).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor