Candidat eliminat la BAC, in Timis, de la examenul la matematica

De Valentin Rusu
Candidat eliminat la BAC, in Timis, de la examenul la matematica
© TION - Candidat eliminat la BAC, in Timis, de la examenul la matematica
Liceenii au trecut peste o nouă probă a Bacalaureatului. În Timiş, o mie de elevi au trecut prin acest examen la matematică şi istorie – proba obligatorie a profilului. Dar, nu toţi au ajuns la finalul examenului.


Un elev din Timiş a fost prins asupra sa cu telefonul mobil. Prin urmare, a fost eliminat şi nu va putea participa la viitoarele două sesiuni ale BAC-ului. Acest elev dădea proba la matematică, dar creaţia i-a fost întreruptă de comisia de examen, care a hotărât eliminarea lui de la BAC şi notarea cu 1.

În Timiş, 851 de elevi s-au înscris la matematică, dintre aceștia au fost prezenți 619, iar la istorie s-au înscris 149 și s-au prezentat 115.

Candidaţilor le este interzis să intre în sălile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete, acestea urmând să fie lăsate în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia de BAC 2014. Cei care refuză să lase aceste obiecte în sala stabilită de comisie nu vor fi primiţi în examen.

Candidaţii nu pot avea asupra lor telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul ori de comunicare, ce permite conectarea la internet sau la reţele de socializare şi care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu persoane din exterior.

Candidaţii care încalcă aceste reguli vor fi eliminaţi din examen. Odată eliminat din examen, candidatul nu mai poate participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Candidaţii mai au o probă şi au scăpat. În 29 august va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă. În 1 septembrie are loc afişarea rezultatelor (până la ora 12:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00). Între 2 şi 3 septembrie se vor rezolva contestaţiile, iar în 4 septembrie se vor afişa rezultatele finale.

Articole pe aceeași temă:

Continua BAC-ul de toamna. 1.000 de candidati din Timis dau examenul la matematica si istorie0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor