Continua BAC-ul de toamna. 1.000 de candidati din Timis dau piept cu examenul la matematica si istorie

De Valentin Rusu
Reactualizat la:
Continua BAC-ul de toamna. 1.000 de candidati din Timis dau piept cu examenul la matematica si istorie
© TION - Continua BAC-ul de toamna. 1.000 de candidati din Timis dau piept cu examenul la matematica si istorie
Miercuri începe cea de-a treia probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă. După proba scrisă la Limba Română, care s-a lăsat cu un elev eliminat, în Timiş, deoarece avea asupra sa telefonul mobil, şi după proba scrisă la limba maternă, urmează proba obligatorie a profilului.


Nu mai puțin de 1.000 de candidaţi din Timiş s-au înscris la proba obligatorie a profilului şi urmează ca miercuri să dea piept cu foaia de examen. Absolvenții de liceu care au studiat la un profil real dau proba la matematică, în vreme ce candidaţii care au urmat liceul la un profil uman sau vocaţional-pedagogic dau examenul la istorie.

Urmează, în 29 august – Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă, iar în 1 septembrie are loc afişarea rezultatelor (până la ora 12:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00).

Între 2 şi 3 septembrie se vor rezolva contestaţiile, iar în 4 septembrie se vor afişa rezultatele finale.

Candidaţii nu trebuie să se lase tentaţi de gândul de a copia. Sancţiunile sunt drastice. Candidaţilor le este interzis să intre în sălile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete, acestea urmând să fie lăsate în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia de BAC 2014. Cei care refuză să lase aceste obiecte în sala stabilită de comisie nu vor fi primiţi în examen.

Candidaţii nu pot avea asupra lor telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul ori de comunicare, ce permite conectarea la internet sau la reţele de socializare şi care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu persoane din exterior.

Candidaţii care încalcă aceste reguli vor fi eliminaţi din examen. Odată eliminat din examen, candidatul nu mai poate participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor